Τα αντιολυμπιακά sites και ο Μανωλάς

Αυτό πόνεσε

Επόπτης Γραμμών

Διαβάζω με προσοχή τα δημοσιεύματα των γνωστών και μη εξαιρετέων αντιολυμπιακών sites με φιλοπαοκικά, φιλοπαναθηναϊκά και φιλοευρωπαιωαντιπάλων Ολυμπιακού αισθήματα και βλέπω μια τρελή επιθυμία όχι απλά να μειώσουν τη μεταγραφή – επιστροφή του Μανωλά στον Ολυμπιακό, αλλά και τον ίδιο ακόμα τον παίκτη. 

Είδα στο γνωστό και μη εξαιρετέο, ξέρετε ποιο δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις, να λένε τον Μανωλά «παλτό» και άλλα διάφορα χαριτωμένα, προφασιζόμενοι ότι τα λένε χρήστες του Twitter, οπαδοί της Νάπολι. 

Παιδιά λίγο να τα βάλουμε σε μια σειρούλα ναι;

Παίκτη με χρηματιστηριακή αξία τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ και ετήσιο μισθό στα 4 μύρια κοντά, μόνο παλτό δεν τον λες. Εκτός αν οι άνθρωποι της αγοράς δεν ξέρουν και ξέρετε εσείς. Εκεί θα πρέπει να τα εξετάσουμε λίγο αλλιώς τα πράματα. Υπάρχει και ο ζουρλομανδύας. 

Όταν ο Μανωλάς σκόραρε γκολ – πρόκριση με τη Ρόμα απέναντι στην Μπάρτσα, ο Βαρέλα δεν ήξερε που πέφτει η Τούμπα. Οκέι; Οκέι!

Μαζί με τον Παπασταθόπουλο αποτελούν για χρόνια το αμυντικό δίδυμο – καμάρι της εθνικής. Και όταν μιλούσαμε για τα μπου και τα αα και τα σου στην εθνική, ε δεν ήταν ο Μανωλάς το πρόβλημα σε μια εθνική που έβγαζε και βγάζει σπυριά με κάθε παίκτη που έρχεται από τον Ολυμπιακό έτσι; 

Λίγη σοβαρότητα, γιατί εμείς την επιδεικνύουμε αυτήν τη σοβαρότητα και δεν γράφουμε ό,τι μας κατέβει στο κεφάλι. Και κρατάμε και μια θέση με αξιοπρέπεια και δεν γράφουμε καν αυτά που βλέπουμε πολλές φορές.

Για φανταστείτε να το ανοίξουμε κι εμείς, να τα δούμε αναλυτικότερα…

Εντάξει, φαίνεται, σας πονάει πολύ η επιστροφή του Κώστα και σας πονάει πολύ περισσότερο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά με μέτρο τα εγκεφαλικά να σας προλαβαίνουμε και λίγο…