Πού βρίσκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος – Νέες πληροφορίες ακυρώνουν το ταξίδι στο Μεξικό

Τι δήλωσε γνωστός φωτογράφος που τον είδε

Νέες πληροφορίες σχετικά με το πού βρίσκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, έφερε στο φως η εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

 

 

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 , ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν ταξίδεψε στο Μεξικό, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» την Κυριακή. Αντίθετα, το πρώην μέλος του «Ράδιο Αρβύλα», βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και κυκλοφορεί κανονικά στην πόλη.

Αυτοκίνητο Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ο συνεργάτης της εκπομπής «Πρωινό» και φωτογράφος Νίκος Σεϊδαρίδης, είδε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο την Κυριακή το μεσημέρι να επιστρέφει στο σπίτι του γύρω στις 16:00, οδηγώντας το αυτοκίνητό του. Μάλιστα στην εκπομπή προβλήθηκαν φωτογραφίες με το αυτοκίνητο του Στάθη Παναγιωτόπουλου το οποίο πάρκαρε έξω από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι στο Μεξικό. Πέρασε μπροστά στα μάτια μου το αυτοκίνητο, μεσημέρι προς απόγευμα», είπε ο φωτογράφος και συνέχισε:

«Περίμενα σε έναν κεντρικό δρόμο, θεώρησα ότι θα περάσει από εκεί, γιατί δεν είχε άλλο δρόμο για να πάει σε εκείνη την περιοχή και κάποια στιγμή πέρασε από μπροστά μου. Ήμουν σχετικά κοντά. Τον είδα με τα μάτια μου. Πρέπει να ήταν και η γυναίκα του δίπλα. Είναι εδώ, στη Θεσσαλονίκη» σημείωσε ο φωτογράφος Νίκος Σεϊδαρίδης.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οι πληροφορίες για ταξίδι στο Μεξικό

Υπενθυμίζεται ότι η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μετέδωσε την πληροφορία ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έφυγε για το Μεξικό το μεσημέρι του Σαββάτου, συνοδευόμενος από την σύζυγό του.