Ομπαμεγιάνγκ: Έρχεται ως «δεύτερος Ετό» να ξαναχαρίσει στιγμές δόξας στην Μπάρτσα

Σίριαλ μεν, αλλά με ένδοξο τέλος η μετακίνηση του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στους Μπλαουγκράνα

Επόπτης Γραμμών

 

Σίριαλ μεν, αλλά με ένδοξο τέλος η μετακίνηση του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στους Μπλαουγκράνα. Το ποιος και τι είναι ο Ομπαμεγιάνγκ είναι περιττό να συζητήσουμε και να παρουσιάσουμε.

Το σίγουρο είναι ότι μετά από πολύ καιρό, η Μπαρτσελόνα επιστρέφει σε ένα σύνολο που «της πάει». Οργανωτικό κέντρο, (Μπουσκέτς, Γκάβι, Ντε Γιονγκ), πλουσιο ταλέντο και ταχύτητα στην επίθεση (Φερράν, Ανταμά, Φάτι, Ντεπάι, Ομπαμεγιάνγκ και λίγο από Ντεμπελέ). Μα πάνω από όλα, με ισπανικό αίμα, το οποίο επαναφέρει ο Τσάβι και το οποίο κόντεψε να ξεχάσει η Μπάρτσα το τελευταίο διάστημα. Με τα νέα δεδομένα, ο Τσάβι θα έχει στο αρχικό του σχήμα όπως όλα δείχνουν 7-8 Ισπανούς. Και καλά τα ψέματα, τις καλύτερες επιδόσεις της η Μπάρτσα, της έκανε με πλειοψηφία Ισπανών. Ομοιογένεια και κοινή φιλοσοφία.

Η προσθήκη της τελευταίας κυριολεκτικά στιγμής, ο Ομπαμεγιάνγκ, έρχεται να ταράξει τα νερά. Μόνο αδιάφορη δεν είναι η μεταγραφή. Αντιθέτως, είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή χειμώνα. Κι όποιος περιφρονεί αυτήν την μεταγραφή, εθελοτυφλεί. Έρχεται ως δεύτερος Ετό, να ξαναδώσει στιγμές μεγαλείου και δόξας, στην ομάδα που πριν λίγα χρόνια, κατόρθωσε να παίξει το απόλυτο ποδόσφαιρο, βγαλμένο από όνειρο.