Εβδομάδα γυναίκας στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν με σειρά εκδηλώσεων

Μέχρι και την Κυριακή 12 Μαρτίου

Σήμερα Τετάρτη 8 Μαρτίου τιμάται παγκοσμίως η Ημέρα της Γυναίκας ως ημέρα μνήμης των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών.

Το Θέατρο Τέχνης με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας οργανώνει σειρά εκδηλώσεων μετά την παράσταση “Ελευθερία στη Βρέμη” του Ράινερ Βέρνερ Φάσμπιντερ σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη.

Συζητήσεις με το κοινό, ομιλίες, ενημέρωση θα είναι μερικές από τις εκδηλώσεις και επίσημοι καλεσμένοι από όλους τους τομείς, συζητάνε για την καταπίεση, την κακοποίηση, τη χειραφέτηση, την αυτοπραγμάτωση και τη θέση της γυναίκας σήμερα.

vremi-3

 

Κάθε μέρα μετά την παράσταση του εμβληματικού έργου του Ρ.Β. Φασμπιντερ από την Τετάρτη 8 Μαρτίου, μέχρι και την Κυριακή 12 Μαρτίου, στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης, με τη συμμετοχή των θεατών, του θιάσου και των καλεσμένων της κάθε μέρας, θα γίνεται συζήτηση ανοιχτή για το θέμα της γυναικείας καταπίεσης και κακοποίησης που ακόμη και σήμερα παραμένει ταμπού στη χώρα μας.

6_

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και τα ονόματα των προσκεκλημένων θα ανακοινώνονται καθημερινά στα social media του Θεάτρου Τέχνης.

Πληροφορίες


8-12 Μαρτίου


Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, Πεσμαζόγλου 5, Κέντρο Αθήνας.