Γιώργος Λιάγκας: «Ντρέπομαι κι έχω αηδιάσει, αρνούμαι να συμμετάσχω σε αυτό το παιχνιδάκι» (Βίντεο)

Ο παρουσιαστής θέλησε να δείξει για την οργή του για το πως αντιμετωπίζεται το θέμα από τους συναδέλφους του

Την οργή του, για τα όσα έχουν συμβεί θέλησε να κάνει γνωστοί ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την τηλεοπτική του εκπομπή. Ο παρουσιαστής θέλησε να δείξει για την οργή του για το πως αντιμετωπίζεται το θέμα από τους συναδέλφους του και για το πόσο έχει μεταφερθεί από τις ευθύνες στο τι είπε ο ένας και ο άλλος.

«Με έχετε δει αυτές τις μέρες εκνευρισμένο, τσαντισμένο. Παρακολουθούσα χθες τα όσα γίνονται στα social media και στα κανάλια. Αισθάνομαι αηδιασμένος από τη μία και άδειος και κενός από την άλλη. Αποφάσισα χθες το βράδυ να σταματήσω να ασχολούμαι με το θέμα των Τεμπών. Ότι ήταν να πω, το είπα. Δημοσιογραφικά κράτησα ίσες αποστάσεις, όφειλα να κάνω αυτό που έπρεπε να κάνω.

Όταν είδα ότι τις τελευταίες ώρες η μπάλα έχει χαθεί και ως συνήθως πάει αλλού, σήμερα θα είναι η τελευταία μέρα που θα ασχοληθούμε. Δεν αξίζει πια άλλο. Αντί να ασχολούμαστε με την ουσία, τις ευθύνες, βλέπω ότι εδώ και μερικές ώρες η μπάλα έχει πάει σε άλλο γήπεδο και αυτό που αφορά πια είναι τι λέει ο Κανάκης για τον Πορτοσάλτε, τι λέει ο Πορτοσάλτε για τον Κανάκη, τι λένε για τον Γεωργιάδη, τι λέει ο Μουτσινάς.

Εγώ δεν θα βγω να κρίνω τη γνώμη κανενός. Καλά κάνει και ο Πορτοσάλτε και ο Μουτσινάς και ο Κανάκης και όλοι κι έχουν γνώμη. Αλλά το παιχνίδι πια πάει αλλού. Αυτό με θλίβει, με αδειάζει. Αρχίσαμε πάλι να σφαζόμαστε μεταξύ μας και βγάζουμε απωθημένα βρίζοντας ο ένας τον άλλον, δεν προσφέρουμε τίποτα.

Είμαι αηδιασμένος. Πήρα μια απόφαση μόνος μου, να μην ασχοληθώ ξανά με το θέμα. Σήμερα θα είναι η τελευταία μέρα, αλήθεια σας λέω. Ότι ήταν να πω, το είπα. Δεν έχει νόημα. Στο παιχνιδάκι που γίνεται των προσωπικών αντεγκλήσεων, των έριδων, των απωθημένων που έχει ο οποιοσδήποτε με τον οποιοδήποτε που με ένα κάδρο πίσω, 57 φερέτρων, πάνε να βγάλουν ο ένας το μάτι του άλλου, ντρέπομαι, έχω αηδιάσει, έχω αδειάσει και αρνούμαι να συμμετάσχω», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.