Συναυλία-νοσταλγικό ταξίδι με άρωμα Abba

Τα έσοδα στους πλημμυροπαθείς

Αυτό το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου, το The Ellinikon Experience Park υποδέχεται την Abba Revival Band για ένα νοσταλγικό, πλην όμως αγαπημένο ταξίδι, με μουσική «πλάτη» τις μεγαλύτερες -και διαχρονικές- επιτυχίες του θρυλικού σουηδικού συγκροτήματος που έγραψε το δικό του, ολόχρυσο κεφάλαιο στην ιστορία της μουσικής. Πρωταγωνιστής, στο διά ταύτα, το πολυβραβευμένο μουσικό σχήμα που ανακηρύχθηκε πρόσφατα ως «η καλύτερη Abba Tribute Band» (σ.σ. στα βρετανικά βραβεία «National Tribute Awards»), το οποίο και ετοιμάζει εντυπωσιακό σόου.

Σημαντικό είναι το γεγονός πως τα έσοδα από το live με άρωμα Abba θα διατεθούν για τους πληγέντες από τις πλημμύρες και γενικότερα από το σαρωτικό πέρασμα του «Daniel» στη Θεσσαλία.

Η προπώληση συνεχίζεται, ενώ εισιτήρια θα διατίθενται και την ημέρα της εκδήλωσης στην είσοδο της Πλατείας Α. Σημειώνουμε πως το The Ellinikon Experience Park λειτουργεί καθημερινά από τις 09.00 έως τις 23.00, με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Η πρόσβαση γίνεται από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, πλησίον του σταθμού «Ελληνικό» του μετρό, ενώ, για τη διευκόλυνση των επισκεπτών, έχει δημιουργηθεί χώρος ελεύθερης στάθμευσης.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Απογευματινή την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου