Ο «Κουρέας της Σεβίλλης» με μαριονέτες

Από τις 21 Σεπτεμβρίου

Έχετε φανταστεί τον «Κουρέα της Σεβίλλης» με μαριονέτες; Toν Θανάση Τσαλταμπάση ως «Φίγκαρο, Φίγκαρο», τη Ματθίλδη Μαγγίρα ως «Μπέρτα», τον Λευτέρη Ελευθερίου ως «Μπαζίλιο»;

Ή τον Ορφέα Παπαδόπουλο στον ρόλο του κόμη Αλμαβίβα. Ε, λοιπόν, είναι πραγματικότητα! Στις 21 Σεπτεμβρίου η καταπληκτική όπερα του Ροσίνι θα παρουσιαστεί από την Ομάδα Αθηναϊκών Μαριονετών, με τη συνοδεία της Συμφωνικής Ορχήστρας Μαριονετών και φόντο το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Τις φωνές τους, μεταξύ άλλων, στους ήρωες δανείζουν οι προαναφερόμενοι ηθοποιοί, ενώ «Φιορέλο» γίνεται ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Τις δε μαριονέτες εμψυχώνουν οι Τιτίκα Βόβορα, Βασίλης Αθανασάκης, Μαργαρίτα Δημητρούση, Πέτρος Αθανασάκης και φυσικά η Ομάδα των Αθηναϊκών Μαριονετών.

Οι παραστάσεις, πέρα από την 21η Σεπτεμβρίου, έχουν δρομολογηθεί επίσης και για τις αμέσως επόμενες μέρες: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή. Ώρες: Πέμπτη 21/9: στις 10 και στις 12 το πρωί – το ίδιο ισχύει και για τις 22 του μήνα. Για το Σάββατο 23/9, το ραντεβού κλείνεται στις 15.00 και στις 20.00, και την Κυριακή 24/9 στις 11.00 και στις 18.00.

Προπώληση: www.more.com/theater/o-koureas-tis-sebillis-opera-me-marionettes.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Απογευματινή την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου