Ελληνικές σημαίες εν όψη της φετινής Εθνική επετείου της 25ης Μαρτίου καθώς γιορτάζονται τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση τοποθετήθηκαν από το Δήμο Άργους Μυκηνών στην περιοχή Νέας Κίου Αργολίδας , Τρίτη 23 Μαρτίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Κάλεσμα να ψαλεί ο Εθνικός Ύμνος από τα μπαλκόνια την 25η Μαρτίου

Από ομάδα πολιτών στο Facebook

Ανήμερα της εθνικής επετείου.

 

 

Κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, για να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο από τα μπαλκόνια τους ή απ’ όπου βρίσκονται, απευθύνει ομάδα πολιτών από το Facebook.

 

 

«Τον περσινό Μάρτιο στηρίξαμε και εμψυχώσαμε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης απέναντι στην πανδημία, χειροκροτώντας τους απ’ τα σπίτια μας. Σήμερα, έναν χρόνο μετά, διανύοντας το τρίτο κύμα, οι ίδιοι, σημερινοί, Ήρωες αντιπαλεύουν με τον κορωνοϊό, ξεπερνώντας εαυτούς και δυνάμεις. Όπως και στους προγόνους μας, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τον αγώνα τους κατ’ελάχιστο. Ένα παρατεταμένο χειροκρότημα ας ακολουθήσει τον Εθνικό Ύμνο για όλους τους συνανθρώπους μας που έδωσαν και δίνουν τη μάχη για τη ζωή τους και την δική μας»