Οικονόμου προς Τσαπανίδου: Δεν είναι ώρα της κομματικής αντιπαράθεσης

Απαντήσεις οφείλονται πρωτίστως στην ελληνική κοινωνία, που ευλόγως αναρωτιέται για τα αίτια της τραγωδίας και οργίζεται, και όχι στον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε μεταξύ άλλων

Απάντηση στην δήλωση που έκανε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου για την τραγωδία στα Τέμπη, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Όπως αναφέρει,, εν μέσω εθνικού πένθους ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να ξεκινήσει επισήμως την πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας. Τονίζει ότι δεν είναι η ώρα της κομματικής αντιπαράθεσης και σημειώνει ότι «Απαντήσεις οφείλονται πρωτίστως στην ελληνική κοινωνία, που ευλόγως αναρωτιέται για τα αίτια της τραγωδίας και οργίζεται, και όχι στον ΣΥΡΙΖΑ».

Αναλυτικά η δήλωσή του

Την ώρα της μεγάλης οδύνης και του πόνου, εν μέσω εθνικού πένθους, ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να ξεκινήσει, επισήμως μάλιστα, την πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας. Φαρισαϊκά ισχυρίζεται ότι ο μόνος που φέρει ευθύνη για την κατάσταση των ελληνικών σιδηροδρόμων είναι η κυβέρνηση της ΝΔ και ότι εκείνοι παρέδωσαν έναν σιδηρόδρομο που λειτουργούσαν όλα τέλεια. Δεν είναι η ώρα της κομματικής αντιπαράθεσης. Οι απαντήσεις θα δοθούν σύντομα, με τρόπο που δεν θα αμφισβητείται από κανέναν και με κανένα τρόπο, με αποφάσεις και υπογραφές. Απαντήσεις οφείλονται πρωτίστως στην ελληνική κοινωνία, που ευλόγως αναρωτιέται για τα αίτια της τραγωδίας και οργίζεται, και όχι στον ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα όμως είναι η ώρα του πένθους και του σεβασμού.