Οι επόμενοι σταθμοί του πρωθυπουργού – Αναμένεται να επισκεφτεί τη Θράκη στα μέσα Ιανουαρίου

Ακολουθούν οι περιοδείες σε Λάρισα, Ιωάννινα, Κοζάνη και Ηράκλειο

Αμέσως μετά την περίοδο των γιορτών, που ολοκληρώνονται με τα Θεοφάνεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πιάσει το νήμα της -άτυπης- προεκλογικής καμπάνιας από εκεί όπου το άφησε πριν από τα Χριστούγεννα: Στις στοχευμένες και καλά οργανωμένες περιοδείες ανά την επικράτεια, από όπου θα εκπέμπει το μήνυμα της καθαρής πρωτιάς της Ν.Δ. στις εκλογές και της αυτοδυναμίας στις δεύτερες κάλπες, ενώ θα επιδιώκει την άμεση επαφή με τους πολίτες.

 

Μετά την Πάτρα τον Νοέμβριο και την Τρίπολη και τη Θεσσαλονίκη (μαζί με την Ημαθία) τον Δεκέμβριο, ακολουθεί στα μέσα Ιανουαρίου η Θράκη. Εκεί θα παρουσιάσει και ένα μεγάλο έργο, συνεχίζοντας το «μοντέλο» της Θεσσαλονίκης, όπου παρέστη και μίλησε στην εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή του Flyover. Στον σχεδιασμό είναι να ακολουθήσουν η Λάρισα, τα Ιωάννινα, η Κοζάνη και το Ηράκλειο – και όλα αυτά μέχρι τις αρχές Μαρτίου.

 

Αν η επικρατούσα αυτήν τη στιγμή σκέψη, να διεξαχθούν εκλογές στις 9 Απριλίου, υλοποιηθεί, θα κλείσει ο κύκλος των περιοδειών και θα ξεκινήσουν από τα μέσα Μαρτίου οι προεκλογικές συγκεντρώσεις και επισκέψεις σε όλη την Ελλάδα. Εφόσον οι κάλπες στηθούν τελικά τον Μάιο, τότε οι περιοδείες του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον τρόπο που τις είδαμε τον περασμένο μήνα θα προχωρήσουν μέχρι τη Μεγάλη Εβδομάδα.

 

Διαβάστε περισσότερα στο parapolitika.gr