Στην Ψυχιατρική του Βόλου ο άνδρας με το αλυσοπρίονο

Στα δικαστήρια όπου οδηγήθηκε χθες δεν είχε καμία επαφή με αστυνομικούς και εισαγγελείς, και μιλούσε ακατάληπτα

Στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου μεταφέρθηκε χθες με εισαγγελική εντολή για ακούσια νοσηλεία ο 39χρονος, που την περασμένη Παρασκευή το πρωί επιτέθηκε με αλυσοπρίονο, σε μία 58χρονη δημοτική υπάλληλο της διεύθυνσης πρασίνου, την ώρα που εργαζόταν στο πάρκο «Μπελαγκόμα» στην περιοχή της Βαμβακουργίας, στη Νέα Ιωνία.

Στα δικαστήρια όπου οδηγήθηκε χθες δεν είχε καμία επαφή με αστυνομικούς και εισαγγελείς, και μιλούσε ακατάληπτα.

Την ίδια ώρα ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ καταγγέλλει πως τόσο η δημοτική αρχή του Βόλου, όσο και η αστυνομία γνώριζαν πως στην περιοχή κυκλοφορεί ένας άνθρωπος διαταραγμένος που βρίζει και απειλεί.

Η 58χρονη είναι μόνιμη υπάλληλος -κηπουρός στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Βόλου, από το 2008. Μαζί με τρεις ακόμη συναδέλφους της, βρισκόταν στη Ν. Ιωνία την Παρασκευή, στο πάρκο Μπελαγκόμα.

Η κηπουρός είχε αφήσει το χορτοκοπτικό πίσω της και είχε πάρει το αλυσοπρίονο.

«Ημουν σκυμμένη και όπως γυρνάω προς το μέρος του βλέπω τον άνδρα αυτόν, να έρχεται κατά πάνω μου κρατώντας το χορτοκοπτικό.

«Ετσι όπως γύρισα κρατούσα το αλυσοπρίονο στα χέρια μου. Τι κάνεις; Τόλμησα να ρωτήσω. Τότε, εκείνος πέταξε το χορτοκοπτικό και με έπιασε από τα χέρια. Αρχισε να στρέφει το αλυσοπρίονο προς τα πάνω μου. Πώς με φώτισε ο Θεός εκείνη την ώρα, έκλεισα το διακόπτη», είπε η 58χρονη.

Ο 39χρονος την κυνηγούσε και πέταξε προς το μέρος της το αλυσοπρίονο, που δεν ηταν σε λειτουργία . Στη συνέχεια περιφερόταν γύρω από το σπίτι που κρύφτηκε η εργαζόμενη φωνάζοντας και βρίζοντας, ενώ κλωτσούσε τα μηχανήματα.

 

Πηγή: gegonota.news