Τον Σεπτέμβριο θα συνεχιστεί η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν μετά τον διορισμό νέων συνηγόρων από το ΜΟΕ

Οι εφέτες αφού έκριναν ότι ο 35χρονος πιλότος δεν μπορεί σε αυτό το στάδιο , που είναι σε εξέλιξη η δευτεροβάθμια δίκη, να παραιτηθεί της έφεσης του, όρισαν νέους συνηγόρους του

Τη συνέχεια της δίκης για την άγρια δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς τον Σεπτέμβριο αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο αρνούμενο τη διακοπή της διαδικασίας μέσω της παραίτησης του κατηγορούμενου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από την έφεσή του.

 

Οι εφέτες αφού έκριναν ότι ο 35χρονος πιλότος δεν μπορεί σε αυτό το στάδιο , που είναι σε εξέλιξη η δευτεροβάθμια δίκη, να παραιτηθεί της έφεσης του, όρισαν νέους συνηγόρους του κατηγορούμενου μετά την παραίτηση των δύο υπερασπιστών του. Ακολούθως, όρισαν νέα δικάσιμο για την συνέχεια της διαδικασίας της 12η Σεπτεμβρίου, ώστε να έχουν χρόνο οι αυτεπαγγέλτως διορισθέντες συνήγοροι να μελετήσουν την δικογραφία.

Παράλληλα, έδωσαν εντολή να μεταχθεί ενώπιον του δικαστηρίου ο κατηγορούμενος στην δικάσιμο που όρισαν. Ο Αναγνωστόπουλος είναι καταδικασμένος σε πρώτο βαθμό σε ισόβια για την δολοφονία της συζύγου του και 11,5 έτη κάθειρξης για την θανάτωση του κουταβιού τους και την προσπάθεια του να παραπλανήσει τις Αρχές δηλώνοντας πως το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά ήταν αποτέλεσμα ληστείας μετά φόνου.