Ρούλα Πισπιρίγκου – Κούγιας: Έρχονται εξελίξεις στην υπόθεση

Τι ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας

Δ. Γιαννακόπουλος

Εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας προανήγγειλε ο Αλέξης Κούγιας κατά την είσοδο του νωρίτερα στο μικτό Ορκωτό δικαστήριο.

Έκανε λόγο για αυθαίρετες επιστημονικές προσεγγίσεις από πλευράς αλλά και για πολύ μεγάλα κενά στις αναφορές του εν διαστάσει συζύγου της εντολέως του Μάνου ΔασκαλάκηΔασκαλάκη.  «Κάντε υπομονή, σήμερα θα αναδειχθούν κι αλλά» ανέφερε χαρακτηριστικά. Σε σχέση με την πρόσφατη ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ ο κ. Κούγιας είπε ότι δεν έχει προσωπικά με κανέναν και πως αναγνωρίζει μόνον τους μάχιμους δημοσιογράφους.

Καταθέτουν ως μάρτυρες οι γιατροί και οι νοσηλευτές των νοσοκομείων που νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα

Σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο  ξεκινά ο νέος κύκλος μαρτυριών, γιατρών και νοσηλευτών των νοσοκομείων που ήταν η Τζωρτζίνα. Συγκεκριμένα σήμερα θα καταθέσουν οι άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να δώσουν απαντήσεις στην κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας που φέρεται να τελέστηκε εντός του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων Πάτρας.

Όλοι οι μάρτυρες που θα καταθέσουν είναι επιστήμονες αλλά και προσωπικό του Νοσοκομείου, όπου στις 8 Απριλίου 2021 η Ρούλα Πισπιρίγκου πήγε την Τζωρτζίνα λέγοντας ότι εμφάνιζε σπασμούς.