Ισπανία: Αρουραίος αναστάτωσε τη Βουλή της Ανδαλουσίας (Βίντεο)

Viral έχουν γίνει πανικόβλητες αντιδράσεις των ανδαλουσιανών βουλευτών

Αναστάτωση προκάλεσε ένας απρόκλητος… επισκέπτης στη βουλή της περιφεριακής κυβέρνησης της Ανδαλουσίας στη Σεβίλλη.

Ένας αρουραίος έκανε ξαφνικά την εμφανισή του μέσα στο κοινοβούλιο την Τετάρτη, ξαφνιάζοντας τους βουλευτές καθώς ετοιμάζονταν να ψηφίσουν για ένα σημαντικό ζήτημα, σύμφωνα με την Express.co.uk. Ειδικότερα, η συγκεκριμένη συνεδρίαση γινόταν για να αποφασιστεί εάν η Σουζάνα Ντίαζ, πρώην περιφερειακή πρόεδρος της Ανδαλουσίας, θα διοριζόταν στη θέση της γερουσιαστού.

Το τρωκτικό μπήκε σαν… κύριος στην αίθουσα και πολλοί από τους βουλευτές έχασαν το χρώμα τους στη θέα του. Μεταξύ αυτών και η πρόεδρος της περιφερειακής βουλής Μάρτα Μποσκέτ, που κάλυψε σοκαρισμένη με το χέρι της το καλυμμένο από τη μάσκα στόμα της όταν είδε τον αρουραίο. Φυσικά το τρωκτικό, τρομαγμένο κι αυτό από την παρουσία τόσων ανθρώπων, έτρεξε να κρυφτεί κάτω από τα έδρανα, προκαλώντας νέο κύμα αναστάτωσης. Κάποιοι βουλευτές αποχώρησαν, ενώ άλλοι φρόντισαν να ανεβάσουν τα πόδια τους πάνω στα καθίσματά τους.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν σε τοπικά site, ο αρουραίους ήταν αρκετά… μεγαλόσωμος, κάτι που δικαιολογεί ίσως τις κάπως έντονες αντιδράσεις των ανδαλουσιανών βουλευτών.