Καλά στην υγεία τους οι 30 που επέστρεψαν από τους Αγίους Τόπους

ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ 30 ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Γκρουπ 30 ατόμων από τη Βόρεια Ελλάδα επέστρεψε χθες το βράδυ από τους Αγίους Τόπους, όπου είχε μεταβεί για εκδρομή, σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia. Το σύνολο των εκδρομέων είναι πολύ καλά στην υγεία τους, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα.

Οι νεότερες πληροφορίες λένε πως η εκδρομή οργανώθηκε από πρακτορείο στην Θεσσαλονίκη και οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι συμμετέχοντες πέρασαν από έναν πρώτο έλεγχο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Να σημειωθεί πως το Kozanimedia επικοινώνησε με το δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ήταν ενήμερος για το θέμα, με τον ίδιο να αναφέρει πως παρακολουθεί το ζήτημα και πως δε χρειάζεται κανένας πανικός.

Η εκδρομή είχε προγραμματιστεί από τους ίδιους, αρκετές μέρες νωρίτερα και πριν προκύψει οποιοδήποτε κρούσμα κορωνοϊού στην περιοχή.

Ταυτόχρονα ο ιδιοκτήτης του τουριστικού γραφείου της Πτολεμαϊδας, Οδυσσέας Χονδροματίδης που μετέφερε από και προς Θεσσαλονίκη έξι, συνολικά, συμμετέχοντες στην εκδρομή στους Αγίους Τόπους είπε στο Kozanimedia ότι «μας ενημέρωσαν να μην κάνει άλλα δρομολόγια ο οδηγός και απολυμαίνουμε το λεωφορείο.

Σύμφωνα με τον Οδυσσέα Χονδροματίδη, από το πρωί της σημερινής ημέρας αναζητούνταν κοπέλα από την Εορδαία που συμμετείχε στην εν λόγω εκδρομή και είχε παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, μετά από διάφορες φήμες για ύποπτο κρούσμα, με την ίδια, τελικά, να είναι καλά στην υγεία της και να βρίσκεται στο σπίτι της, στη συμπρωτεύουσα.