Χανιά: Πώς θα προπονούνται οι αθλητές με τα νέα μέτρα

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

«Φρένο» στους φιλικούς αγώνες.

 

 

Με νέους κανόνες που επιβάλουν τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων του κορωνοϊού λειτουργούν από σήμερα οι αθλητικές εγκαταστάσεις στα Χανιά.

 

 

Όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Αθλητισμού του δήμου Χανίων, κατόπιν επικοινωνίας του αντιδημάρχου Αθλητισμού, Στέλιου Μιχαηλάκη, με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, δόθηκαν διευκρινήσεις σχετικά με τη λειτουργία των αγωνιστικών χώρων, μετά τα μέτρα για τον κορωνοϊό, από σήμερα έως και την 1η Σεπτεμβρίου.

 

 

Έτσι από σήμερα όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου, οι προπονήσεις μπορούν να συνεχιστούν σε γκρουπ 9 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων των προπονητών. Η χρήση μάσκας δεν είναι υποχρεωτική κατά τη διάρκεια της άσκησης από τους αθλούμενους, είναι υποχρεωτική κατά την προσέλευση και αποχώρηση από τον χώρο άθλησης. Απαγορεύεται η χρήση αποδυτηρίων.

 

 

Παράλληλα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, εξακολουθούν να ισχύουν τα πρωτόκολλα καταγραφής εισερχομένων – εξερχομένων στην αθλητική εγκατάσταση για ενδεχόμενο ιχνηλάτησης, ενώ δεν επιτρέπονται οι φιλικοί αγώνες.