«Ο Κύκλος του Θανάτου»: Μία απίστευτη παραγωγή μικρού μήκους από νέους Έλληνες YouTubers

Δείτε το στο κανάλι του Γιώργου Βαγενά στο Youtube

Κινηματογραφική εικόνα.

 

Καθηλωτική μουσική. Έντονη δράση. Στο «τιμόνι» αυτής της αξιέπαινης δουλειάς βρίσκεται ο μόλις 20 χρόνων Γιώργος Βαγενάς, υπεύθυνος για τη σκηνοθεσία, την εικονοληψία και το μοντάζ. Ο ίδιος υπογράφει και το μυστηριώδες σενάριο μαζί με τους συνομήλικούς του, Βασίλη Παπαδόπουλο και Γιώργο Καλογερόπουλο.

 

Δείτε ολόκληρη την ταινία εδώ:

 

 

Ένα σκοτεινό σημείο του παρελθόντος, έρχεται για να γίνει φάντασμα του μέλλοντος… Πρόκειται για μία ιστορία με πολύ μυστήριο, ανατροπές, αλλά και δολοφονίες, σε μια ατμόσφαιρα με συνεχές σασπένς, που κρατά τον θεατή μέχρι το τέλος.

 

 

Σκοτεινά μυστικά κι ένα επικίνδυνο παιχνίδι ντύνουν το σκηνικό του Κύκλου του Θανάτου. Ένα παιχνίδι που κανείς δεν είναι σίγουρο ότι θα επιζήσει.

 

 

Συντελεστές:

 

Σκηνοθεσία-Διεύθυνση Φωτογραφίας-Μοντάζ: Γιώργος Βαγενάς

Σενάριο: Βασίλης Παπαδόπουλος, Γιώργος Βαγενάς, Γιώργος Καλογερόπουλος

Cast: Βασίλης Παπαδόπουλος, Γιώργος Βαγενάς, Γιώργος Καλογερόπουλος, Γιώργος Σινάνος, Νίκος Κοντογιάννης, Κώστας Παπασταθόπουλος, Αλέξανδρος Μαυρίδης, Χριστίνα Ντιγριντάκη, Παναγιώτης Παπαβασιλόπουλος, Παναγιώτα Καραχάλιου, Αλέξανδρος Μπάρλας, Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου, Άκης Παλαιολογόπουλος, Μάνος Ανδρεδάκης

Crew: Γιώργος Βαγενάς, Παναγιώτα Καραχάλιου, Ανδρέας Δεμέναγας, Γιώργος Λούζης, Κωνσταντίνος Βέττας, Άκης Παλαιολογόπουλος, Αλέξανδρος Μπάρλας

 

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

Δείτε στιγμιότυπα: