Φάνης Λαμπρόπουλος για τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Ψάρωσα όταν μπήκε μέσα» (Βίντεο)

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

Για τα τηλεοπτικά προγράμματα που παρακολουθεί αλλά και την πρόσφατη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μίλησε ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» που προβλήθηκαν σήμερα το πρωί, ο κωμικός απαντούσε στις ερωτήσεις της ρεπόρτερ με χιουμοριστική διάθεση.
 

«Μου αρέσει η μόδα, βλέπω GNTM, αλλά περιμένω το μετά τις φωτογραφίσεις, να φύγει η σκαρταδούρα και μετά που θα μπουν στο σπίτι και θα κρέμονται από τα ταβάνια, εκεί μπαίνω εγώ στο GNTM» είπε αρχικά, ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

Όσο για την συνάντησή του στο ραδιοφωνικό στούντιο με τον Κυριάκο Μητσοτσάκη, ο Φάνης Λαμπρόπουλος δήλωσε: «Ψάρωσα όταν μπήκε μέσα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά για μένα η πολιτική έχει τελειώσει από το ’81».

Ο πρωθυπουργος ήταν αρχικά καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ωστόσο την ώρα που ολοκλήρωσε την παρουσία του εκεί και το αντιλήφθηκαν ο stand up comedian Φάνης Λαμπρόπουλος με την Ελένη Βουλγαράκη που έκαναν εκείνη την ώρα εκπομπή στον Music «κατάφεραν» να τον τραβήξουν μέσα για να λάβει μέρος σε ένα ραδιοφωνικό παιχνίδι

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Music 89.2 (@music89.2)