Τραγωδία στα Τέμπη: Συναντήθηκε με εκπροσώπους της ΠΟΣ ο Γεραπετρίτης – Συζήτησαν για τα μέτρα ασφαλούς επανεκκίνησης του σιδηροδρόμου

Ο υπουργός Επικρατείας είχε «πολύ σοβαρή και εποικοδομητική» συζήτηση με στελέχη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρόμων

Η επαφή του Γιώργου Γεραπετρίτη με στελέχη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρόμων έγινε και επισήμως, αφού το μεσημέρι σήμερα στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών οι δύο πλευρές συναντήθηκαν προκειμένου να συζητήσουν για τα ασφαλή μέτρα επανεκκίνησης των σιδηροδρόμων.

Ο αρμόδιος για τα θέματα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών υπουργός Επικρατείας χαρακτήρισε «πολύ σοβαρή και εποικοδομητική» τη συζήτηση που είχε με τους εκπροσώπους της ΠΟΣ.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Επικρατείας

«Ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος και για θέματα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Γεραπετρίτης, συναντήθηκε σήμερα, 9 Μαρτίου, με τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) και άλλων σωματείων και αντηλλάγησαν απόψεις για όλα τα θέματα που αφορούν τον σιδηρόδρομο.

 

Υπήρξε μια πολύ σοβαρή και εποικοδομητική συζήτηση και συμφωνήθηκε να οριστεί νέα συνάντηση, άμεσα, για τη συνέχισή της και την ασφαλή επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου».