Στο Μπάκιγχαμ θα βρεθεί ο Μητσοτάκης για δείπνο με την βασίλισσα Ελισάβετ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

Στο Λονδίνο θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ και θα παραβρεθεί, μεταξύ άλλων, στη δεξίωση που θα δώσει η βασίλισσα Ελισάβετ στους ηγέτες του ΝΑΤΟ, στο Μπάκιγχαμ.

Η δεξίωση στο Μπάκιγχαμ θα γίνει το βράδυ της Τρίτης (3/12) και στο παλάτι θα υποδεχθεί τους ηγέτες η βασίλισσα Ελισάβετ μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Όπως γράφει σήμερα η Daily Mail, από το Μπάκιγχαμ έγινε γνωστό ότι τους ηγέτες θα υποδεχθεί η βασίλισσα Ελισάβετ μαζί με όσα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι διαθέσιμα.

Δηλαδή, τους ηγέτες θα υποδεχθεί επισήμως η βασίλισσα Ελισάβετ με τον πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο και την σύζυγό του Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα και στο δείπνο θα παρακαθήσουν ακόμη η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον, ο κόμης του Γουέσεξ, ο δούκας και η δούκισσα του Γκλούτσστερ και η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα. Απόντες από το δείπνο  θα είναι ο δούκας του Κέιμπριτζ και η κοντέσσα του Γουέσεξ, οι οποίοι έχουν άλλες επίσημες βασιλικές υποχρεώσεις εκείνο το βράδυ αλλά και ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ οι οποίοι έχουν πάρει άδεια από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα καλωσορίσει τους ηγέτες του NATO και τις συνοδούς τους στη δεξίωση στο Μπάκιγχαμ την επόμενη Τρίτη η οποία είναι μέρος των εκδηλώσεων που γίνονται με αφορμή τη συμπλήρωση 70 ετών από την ίδρυση της Συμμαχίας. Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης στο Μπάκιγχαμ η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Κάρολος θα βγάλουν με τους ηγέτες την καθιερωμένη οικογενειακή φωτογραφία.