Ρωμανός εναντίον Τσίπρα: «Ο μόνος που μπορεί να αντιμετωπίσει στα ίσα είναι ο κανένας»

Για την ομιλία του στη Βουλή απουσία του πρωθυπουργού

Ευθεία επίθεση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

 

 

Την ομίλια Τσίπρα στη Βουλή, κατά την οποία κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για πολιτική δειλία, καθώς όπως υποστήριξε είναι απών και δεν έρχεται να απαντήσει στην Βουλή για καίρια ζητήματα της Παιδείας, δεν άφησε χωρίς σχολιασμό ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

 

Μάλιστα, σημειώνεται ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς δεν είχε το δικαίωμα ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ανέβει σήμερα στο βήμα, καθώς πρόκειται για την ώρα του πρωθυπουργού, ωστόσο ο προεδρεύων στη Βουλή, Νικήτας Κακλαμάνης έκανε μια υποχώρηση και του έδωσε τον λόγο.

 

 

«Ο μόνος που μπορεί να αντιμετωπίσει στα ίσα είναι ο κανένας», έγραψε με στηλιτευτικό τόνο ο Νίκος Ρωμανός, καθώς από την Ολομέλεια της Βουλής ουσιαστικά έλειπαν… οι πάντες!

 

 

Εκτός από τον πρωθυπουργό που βρισκόταν στην εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφιακού πιστοποιητικού και είχε συναντήσεις με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, από τη Βουλή απουσίαζαν και υπουργοί και βουλευτές και στην ουσία τον Αλέξη Τσίπρα παρακολούθησαν μόνο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

«Το θετικό με τη σημερινή παρουσία Τσίπρα στη Βουλή είναι ότι δείχνει να συμβιβάζεται με την πραγματικότητα: Ο μόνος που μπορεί να αντιμετωπίσει στα ίσα είναι ο κανένας. Για αυτό έστησε το σόου του ενώ ο ΠΘ είχε διαδοχικές συναντήσεις και δηλώσεις με τον C. Michel», έγραψε χαρακτηριστικά στο tweet του ο κος Ρωμανός.