Κυριάκος Μητσοτάκης: Η νέα συνάντηση του πρωθυπουργού με Έλληνα στη Νέα Υόρκη

«Η χαρά να συναντάμε Έλληνες παντού» έγραψε στο σχετικό story στο Instagram ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο της 77ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, βρίσκεται ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αναμένεται να απαντήσει την Παρασκευή στους παραλογισμούς του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

 

 

Όπως είναι γνωστό, το ελληνικό στοιχείο στην πόλη είναι ιδιαίτερα έντονο.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με Έλληνα στους δρόμους του «Μεγάλου Μήλου».

Μπορεί αυτή τη φορά να μην επρόκειτο για οδηγό ταξί όπως συνέβη την Τετάρτη, εντούτοις η χαρά του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν μεγάλη.

«Η χαρά να συναντάμε Έλληνες παντού» έγραψε στο σχετικό story στο Instagram ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την Τετάρτη, λίγες ώρες μετά την άφιξή του στη Νέα Υόρκη και περπατώντας με τους συνεργάτες του ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε στο δρόμο τυχαία έναν οδηγό ταξί από την Ελλάδα.

 

Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για Έλληνα, όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, του λέει «Πού είσαι ρε μεγάλε; Tι κάνεις εσύ; Από που είσαι;», με τον Έλληνα ταξιτζή να του λέει ότι κατάγεται από την Τρίπολη και ότι βρίσκεται στις ΗΠΑ πενήντα χρόνια.


«Έτσι ξεκίνησε το ταξίδι μας στις ΗΠΑ», έγραψε ο πρωθυπουργός αναρτώντας το βίντεο από αυτή τη συνάντηση στο instagram.