Γιατί εξαφανίστηκε ο Πίνατ σήμερα από το Μαξίμου

Ο πιστός φίλος του πρωθυπουργού δεν βρέθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου 

Ο φόβος φυλάει τα έρμα λέει ο λαός μας και η φοβία της Άνγκελα Μέρκελ για τα σκυλιά ήταν η αιτία που ο σκύλος του πρωθυπουργού Πίνατ δεν εμφανίζεται όπως σε άλλες περιπτώσεις για να «υποδεχθεί» την καλεσμένη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Γνωρίζοντας αυτή τη φοβία της Μέρκελ, οι υπεύθυνοι του πρωθυπουργικού μεγάρου φρόντισαν να κρατήσουν το σκύλο που έχει υιοθετήσει ο κ. Μητσοτάκης σε κάποιον άλλο χώρο του Μαξίμου ώστε να μην υπάρξει κάποιο απρόοπτο, όπως εκείνο που είχε συμβεί στην Άνγκελα Μέρκελ το 2007 σε συνάντησή της με τον Βλαντίμιρ Πούτιν στη Ρωσία.

Την ώρα τη συνάντησης της Γερμανίδας καγκελαρίου με τον Ρώσο πρόεδρο, στο δωμάτιο βρισκόταν και το πελώριο μαύρο λαμπραντόρ του Βλαντίμιρ Πούτιν. Ο σκύλος πλησίασε την Άγκελα Μέρκελ και η Γερμανίδα Καγκελάριος φάνηκε να νιώθει από αμηχανία έως ανασφάλεια και δυσφορία.

Μερικά χρόνια αργότερα ο Ρώσος πρόεδρος είχε δηλώσει για εκείνο το περιστατικό ότι «ήθελα να κάνω κάτι ωραίο για εκείνη. Όταν ανακάλυψα ότι δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τα σκυλιά, φυσικά ζήτησα συγνώμη».

Πηγή: in.gr