Νέα Ερυθραία: Ο εργάτης που σώθηκε από τον 40χρονο «σαμουράι» περιγράφει την επίθεση

«Δεν το πίστευα, αναρωτιόμουν γιατί πονάω τόσο»

Ο 43χρονος εργάτης φυσικού αερίου που επέζησε της επίθεσης του 40χρονου «σαμουράι» στη Νέα Ερυθραία και είδε τον φίλο και συνεργάτη του να πέφτει νεκρός μπροστά του περιέγραψε όλα όσα έζησε εκείνο το πρωινό.

 

 

 

«Eκείνη την στιγμή πήρε και τηλέφωνο η γυναίκα μου και ακούω μία φωνή και γυρίζω και τον βλέπω, ο οποίος κοιτώντας τον Βασίλη εκείνη την στιγμή λέει «για τη σολομωνική που έκανες στο σπίτι μου, τώρα θα δεις» και αμέσως αρχίζει και πυροβολεί ασταμάτητα», δήλωσε ο 43χρονος τραυματίας μιλώντας στο LiveNews.

Αιφνιδιάστηκε

Οι δύο άνδρες αιφνιδιάστηκαν. Δεν πρόλαβαν καν να αντιδράσουν. Ξαφνικά είδαν τον 40χρονο, σε απόσταση αναπνοής από το σημείο που εργάζονταν, να τους σημαδεύει με το όπλο. «Εγώ με το που άκουσα την πρώτη σφαίρα φώναξα στο τηλέφωνο γιατί το είχα στο αυτί μου, στη γυναίκα μου. Πήγε μέσα και το πέταξε κάτω και του φώναξε «τι είναι αυτό; Τι κάνεις;». Και αφού πυροβόλησε, τέσσερις φορές τον Βασίλη γυρνάει προς τα εμένα και λέει, τώρα η σειρά σου», συμπλήρωσε ο 43χρονος.

Τα όσα εκτυλίσσονταν μπροστά στα μάτια του, έμοιαζαν με ταινία. Ήταν τόσο εξωπραγματικά που θεωρούσε ότι οι σφαίρες ήταν ψεύτικες κι ότι το όπλο που κρατούσε ο δράστης, ήταν αεροβόλο… Αδύνατο να συνειδητοποιήσει ότι ο φίλος του ξεψυχούσε από τις σφαίρες του 40χρονου, δίπλα του…

«Νόμιζα ότι είναι κάποιο αεροβόλο κάτι, γυρίζω και προσπαθώ να κρυφτώ πίσω από το αυτοκίνητο της δουλειάς μας, ήταν παρκαρισμένο. Νομίζω ότι έριξε και σε εμένα δύο σφαίρες, η μία με πέτυχε και άρχισα να φωνάζω πολύ δυνατά «βοήθεια με σκοτώνει». Είχε μουδιάσει όλο μου το πόδι, όλος μου ο κορμός από την μέση και κάτω και ήταν φρικτός ο πόνος και λέω «πώς γίνεται να πονάω τόσο πολύ;». Και άρχισα και σύρθηκα κοντά στον Βασίλη να δω τι κάνει και σκέφτηκα ότι ο Βασίλης θα πονάει αύριο γιατί ήταν πολύ κοντά του», πρόσθεσε.