Μητσοτάκης: Κάθε αδέσποτο έχει την ευκαιρία να χαρίσει σε κάποιον χαρά και αγάπη αντίστοιχη με αυτή που μας προσφέρει ο Peanut

Με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε τη σημασία της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων

Τη σημασία της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων τόνισε με ανάρτησή του στο Instagram ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πώς η υιοθεσία του αξιολάτρευτου Peanut του έχει κλέψει την καρδιά και έχει γεμίσει χαρά την καθημερινότητα όλων, μιας και τους τελευταίους μήνες είναι μόνιμος κάτοικος του Μεγάρου Μαξίμου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο επίκεντρο του νομοσχεδίου είναι η προώθηση της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων, ώστε «κάθε αδέσποτο να έχει την ευκαιρία να χαρίσει σε κάποιον χαρά και αγάπη αντίστοιχη με αυτή που μας προσφέρει τόσο απλόχερα ο Peanut».

 

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του πρωθυπουργού:

«Πριν μερικούς μήνες επισκέφτηκα την @ilioupolis_animalwelfare_union και συζήτησα με τους εθελοντές για τη σημασία της υιοθεσίας αδέσποτων και για το νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς που ήταν τότε υπό διαμόρφωση. Εκεί γνώρισα τον Peanut, του οποίου το μεγάλο ταλέντο είναι να κλέβει καρδιές. Σήμερα ο Peanut ζει περιτριγυρισμένος από αγάπη, πεπεισμένος πως όλοι στο Μαξίμου είναι εκεί μόνο για αυτόν. Η υιοθεσία αυτή άλλαξε τη ζωή ενός αξιαγάπητου πλάσματος και γέμισε χαρά την καθημερινότητά μας. Ήταν όμως και ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων. Σήμερα πια το Ν/Σ για τα Ζώα Συντροφιάς έχει κατατεθεί στη Βουλή. Στο επίκεντρο είναι η ευζωία και η προστασία των μικρών μας φίλων. Είναι όμως και η προώθηση της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων, ώστε κάθε αδέσποτο να έχει την ευκαιρία να χαρίσει σε κάποιον χαρά και αγάπη αντίστοιχη με αυτή που μας προσφέρει τόσο απλόχερα ο Peanut».

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)