Δημοσκόπηση GPO για τα Παραπολιτικά στον Πειραιά: 13,8% προβάδισμα της ΝΔ – Οι δημοφιλέστεροι βουλευτές (Βίντεο)

Στο 17,8% η αδιευκρίνιστη ψήφος - Ανακατατάξεις από την υποψηφιότητα της Δόμνας Μιχαηλίδου

Η έρευνα της GPO για τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» διεξήχθη το διάστημα από 21 έως 23/9 στο σύνολο της Α’ εκλογικής Περιφέρειας Πειραιά και περιλάμβανε ερωτήσεις τόσο για τον δήμο όσο και για τους πολιτικούς συσχετισμούς της κεντρικής πολιτικής σκηνής σε επίπεδο κομμάτων, αλλά και υποψήφιων βουλευτών της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Όσον αφορά τους πολιτικούς συσχετισμούς, η Ν.Δ. συνεχίζει με ποσοστό 35,2% να διατηρεί ένα ασφαλές προβάδισμα και μια σημαντική διαφορά 13,8 ποσοστιαίων μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ, που καταγράφει ποσοστό 21,4%.

Και τα δύο κόμματα εμφανίζονται με μειωμένα ποσοστά σε σχέση με την τελευταία εκλογική αναμέτρηση, απόρροια του υψηλού ποσοστού (17,8%) της αδιευκρίνιστης ψήφου που καταγράφεται στη δημοσκόπηση.

Η υποψηφιότητα της Δόμνας Μιχαηλίδου στην Α’ Πειραιά δημιουργεί ανακατατάξεις, αφού, πέραν της συνεχιζόμενης ισχυρής παρουσίας του κ. Κατσαφάδου, η υφυπουργός Εργασίας εμφανίζεται στη δεύτερη θέση του συγκεκριμένου πίνακα και ακολουθούν η βουλευτές Α’ Πειραιώς της ΝΔ Νόνη Δούνια και Γιάννης Μελάς.

VOULEUTESND

 

Η υποψηφιότητα μάλιστα της Δόμνας Μιχαηλίδου αυξάνει τον ανταγωνισμό με τους νυν βουλευτές και συγκροτώντας μια πεντάδα υποψηφίων που αναμένεται να δώσουν σκληρή μάχη για την εκλογή τους.

boyleytes

 

Υψηλή αποδοχή στα πολιτικά πρόσωπα του ΣΥΡΙΖΑ στην συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια καταγράφουν ο Θεόδωρος Δρίτσας και η Γεννιά Γεωργία που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του πίνακα δημοφιλίας.

 

VOULEUTESSYRIZA

TAUTOTITA