Τζένιφερ Λόπεζ: Αποκάλυψε το ιδιαίτερο μήνυμα που χάραξε ο Μπεν Άφλεκ στο δαχτυλίδι αρραβώνων τους (Βίντεο)

«Έτσι υπέγραφε τα email του όταν ξεκινήσαμε να μιλάμε ξανά»

«Μες στα μέλια» φαίνεται πως βρίσκονται ακόμα η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ, με το ζευγάρι να διαψεύδει σε καθημερινή πλέον βάση, τις φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια αποκάλυψε τι της έγραψε ο ηθοποιός στο δαχτυλίδι που της χάρισε στον αρραβώνα τους, δείχνοντας έτσι ότι η επανασύνδεσή τους δεν ήταν καθόλου τυχαία.

Μιλώντας στο podcast του DJ Ζέιν Λόου στο Apple Music, η Τζένιφερ Λόπεζ μίλησε για τον έρωτά της και τους δύο γάμους που έκανε με τον Μπεν Άφλεκ, αποκαλύπτοντας το μήνυμα που χάραξε στο εσωτερικό του εντυπωσιακού πράσινου δαχτυλιδιού για τους αρραβώνες τους.

Ο Μπεν Άφλεκ έγραψε τις λέξεις «Not. Going. Anywhere.» (Δεν. Πάω. Πουθενά.) εμπνέοντας τη Τζένιφερ Λόπεζ να γράψει και να ερμηνεύσει το ομώνυμο τραγούδι στο νέο της άλμπουμ, που λέγεται «This Is Me… Now», το πρώτο της άλμπουμ από το 2014.

«Έτσι υπέγραφε τα email του όταν ξεκινήσαμε να μιλάμε ξανά» είπε η JLo για τον 50χρονο ηθοποιό. «Εννοώντας, ‘μην ανησυχείς, δεν πάω πουθενά’», είπε η Τζένιφερ Λόπεζ στον Ζέιν Λόου.

Μπορεί να κοστίζει μέχρι και 10 εκατομμύρια δολάρια

Ειδικοί εκτιμητές, που μίλησαν στο PageSix, ανέφεραν ότι το δαχτυλίδι της Τζένιφερ Λόπεζ μπορεί να κοστίζει μέχρι και 10 εκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα, δεν είναι το μόνο συναισθηματικό κόσμημα που έχει η Τζένιφερ Λόπεζ από τον Μπεν Άφλεκ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ  έχει ένα κολιέ με τα ονόματα των δυο τους, που κοστίζει 176 δολάρια αλλά και άλλα δύο κολιέ, ένα με το όνομα «Μπεν» και ένα με τη λέξη «Mrs.». Αν και δεν είναι γνωστή η αξία τους, σίγουρα θεωρείται ότι θα είναι αρκετά υψηλή.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: