Κόντρα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ «δικαιωματιστών» και «μπρουτάλ ΠΑΣΟΚων» – Η κατασκοπεία και η «πολιτική ορθότητα» που απαιτούν στελέχη

Οι «δικαιωματιστές», σε ρόλο διαδικτυακού χωροφύλακα, παρακολουθού ναναρτήσεις στα social media και, αν κάτι δεν συνάδει με την πολιτική ορθότητα και τον «καθωσπρεπισμό» της Αριστεράς, τότε τους διασύρουν δημοσίως

Ασβεστη παραμένει η έχθρα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των «δικαιωματιστών» της ριζοσπαστικής Αριστεράς και των κάπως «μπρουτάλ ΠΑΣΟΚων» που βρήκαν καταφύγιο στην Κουμουνδούρου. Εσχάτως, όμως, αυτή η κόντρα αποκτά και άλλη διάσταση.

Οι ΠΑΣΟΚοι έχουν βρει τον μπελά τους, καθώς οι «δικαιωματιστές», σε ρόλο διαδικτυακού χωροφύλακα, παρακολουθούν τις αναρτήσεις των πρώτων στα social media και, αν κάτι δεν συνάδει με την πολιτική ορθότητα και τον «καθωσπρεπισμό» της Αριστεράς, τότε τους διασύρουν δημοσίως.

Αν μη τι άλλο, είναι κωμικά οξύμωρο να καταγγέλλεις τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις παρακολουθήσεις και σε εσωτερικό επίπεδο να «κατασκοπεύεις» τους «συντρόφους» σου, μήπως και δεν σέβονται τον «δικαιωματικό» λόγο.

 

 

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 26/11