Τα αυθεντικά props της σειράς «Friends» βγαίνουν σε δημοπρασία

ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΝΣ ΗΔΗ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΝ!

Φανς των θρυλικών Friends ετοιμαστείτε, γιατί τα αυθεντικά props από το σετ της αγαπημένης σας σειράς βγαίνουν σε λίγες μέρες σε δημοπρασία για τον εορτασμό των 25 χρόνων από την πρεμιέρα της!

 

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου έκλεισαν 25 χρόνια από την πρεμιέρα του πιλότου των «Friends» στο NBC. Είναι το επεισόδιο που οι 4 χαρακτήρες μάς συστήνονται πίνοντας καφέ στον κλασικό καναπέ του Central Perk, λίγο πριν η νύφη-το-σκασε Ρέιτσελ ανατρέψει τις ζωές τους για πάντα. Κι όλα μετά από αυτό αποτελούν τηλεοπτική ιστορία.

Από το καλοκαίρι και μέχρι το τέλος του 2019, η Warner Bros. έχει διοργανώσει διάφορα events για τον εορτασμό της 25ης αυτής επετείου και σήμερα ανακοινώθηκε μία μεγάλη δημοπρασία, που θα πραγματοποιηθεί με φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Από τις 3 Δεκεμβρίου ξεκινά μία διαδικτυακή δημοπρασία 80 αντικειμένων της δημοφιλούς σειράς: από την πρόσκληση γάμου των Τσάντλερ/Μόνικα, μέχρι το Soap Opera Digest τεύχος που έχει εξώφυλλο τον “Δρ. Ντρέικ Ραμόρε”, κι από τον «Χάγκσι» πιγκουίνο του Τζόι, μέχρι τους θρυλικούς δεινόσαυρους του Ρος και πολλά από τα ρούχα της Ρέιτσελ. Η είδηση έχει προκαλέσει ήδη κύματα ανυπομονησίας και το μόνο σίγουρο είναι πως τα αντικείμενα θα γίνουν πολύ γρήγορα sold out.

Περισσότερες πληροφορίες για την δημοπρασία εδώ