Καταπέλτης ο Δαδακαρίδης: Σιχαίνομαι να βλέπω στην τηλεόραση ανθρώπους που έχουν κάνει τέτοιο κακό (Βίντεο)

O ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υπόθεση της 12χρονης

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης βρέθηκε καλεσμένος στο «Στούντιο 4» και μίλησε για την οικογένεια του, για τις ανθρώπινες σχέσεις, το πώς συμπεριφέρεται στα ραντεβού του,  σε θέματα επικαιρότητας που τον σοκάρουν, αλλά και στο Maestro και την προβολή της σειράς στο Netflix μετά την σημερινή ανακοίνωση του MEGA.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου του αποκάλυψε ότι δέχτηκε πολλά μηνύματα από γυναίκες που έδειξαν το ενδιαφέρον τους για το πρόσωπό του μιας και θα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή.

Ο ηθοποιός, ωστόσο, προσπαθεί όσο μπορεί να είναι γειωμένος με το γυναικείο ενδιαφέρον

«Γενικά προσπαθώ να μένω γειωμένος. Σε κάποιους θα αρέσω και σε κάποιους άλλους όχι και είναι απόλυτα φυσιολογικό για να υπάρχει ισορροπία. Είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις, οπότε προτιμώ να πατάω γη.  Εάν είναι να βγω σε ραντεβού, θα δείξω αυτό που είμαι. Παλιά προσπαθούσα να δείξω τα καλύτερα χαρακτηριστικά μου. Αν είναι να παίξω και ρόλους στη ζωή μου, δεν έχει νόημα. Θέλω να είμαι εγώ».

Όσον αφορά τη διαφορά των ανθρώπινων σχέσεων με αφορμή τα social media ανέφερε: «Η ελευθερία μας φτάνει μέχρι να μας κόψουν το ρεύμα στα social media. Εμείς που μεγαλώσαμε χωρίς τηλέφωνα, ξέρουμε αυτή την εκδοχή. Παλιά παίρναμε τηλέφωνο αυτούς που πραγματικά θέλαμε να ακούσουμε. Είναι τεράστιο το άλμα της τεχνολογίας, είναι φοβιστικό απέναντι στο συναίσθημα. Ο αδερφός μου που είναι νεότερος και ζει αυτό το στάδιο, μου είπε ότι οι άνθρωποι επικοινωνούν πολύ πιο εύκολα άλλα πράγματα, παρά το συναίσθημα. Δεν έχω εφαρμογή γνωριμιών. Ξέρω πολύ καλά τι είναι και τη χρήση του αλλά δεν έχω. Είμαι oldschool.Μου αρέσει να βλέπω τον άλλον όπως είναι, να τον μυρίσω και εάν είναι να φάω την ήττα να τη φάω εκείνη τη στιγμή. Θέλω να βλέπω τον άλλον έστω και για μία φορά».

Για την οικογένεια του αποκαλύπτει: «Ο πατέρας μου ξαναπαντρεύτηκε και η μητέρα μου ξαναπαντρεύτηκε, οπότε έχω δύο τεράστιες οικογένειες. Είμαστε 4 αδέλφια συνολικά. Είναι η αδελφή μου και ο αδελφός μου στην Αγγλία και ο αδελφός μου ο Θανάσης στην Ελλάδα.

Ήμουν τέσσερις μήνες συνολικά στην Αγγλία και 8 μήνες εδώ. Ήταν μία συζήτηση που έκαναν οι δυο τους κι αποφάσισαν συνειδητά ότι θα ήταν καλύτερο να μεγαλώσω με τον πατέρα μου. Οι δικοί μου γονείς είναι πιο… Σουηδοί. Αγαπιούνται πολύ και με έχουν μάθει ωραίες αξίες στη ζωή μου», είπε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

«Μετά ήρθε η δεύτερη γυναίκα του πατέρα μου, η Νάντια, η οποία είναι ο τυχερός αριθμός του λαχείου για τον πατέρα μου και για εμάς όλους. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Ήμουν 7-8 χρονών όταν την γνώρισα κι εκείνη 23», σημείωσε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Ο ηθοποιός έδειξε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως προβάλλονται σε μεγάλο βαθμό ειδήσεις για εγκλήματα που έχουν συγκλονίσει τη χώρα μας κι έχουν σχέση κυρίως με παιδιά.

«Στα δικαστήρια. Αν θέλουμε να δημοσιοποιήσουμε τους ανθρώπους, τότε μπορούμε να φτάσουμε στη βαρβαρότητα και να πούμε αυτός είναι και να τον αφήσουμε στην πλατεία του Συντάγματος και δείτε εσείς τι θα κάνετε με τον συγκεκριμένο κύριο. Όταν κάτι πάει στο δικαστήριο, οφείλει να το λύσει με τον τρόπο του. Το να είμαστε συνέχεια εμείς κοινωνοί του σκοταδιού και να βλέπω τη μούρη ενός ανθρώπου που έχει κάνει τέτοιο κακό στην τηλεόραση, εγώ δεν θέλω. Δεν θέλω! Για ανθρώπους που ακουμπούν παιδιά, σιχαίνομαι. Ζώα, παιδάκια, ανθρώπους μεγάλης ηλικίας.

Δεν θέλω! Το κατάλαβα τη μία φορά και ποιος είναι. Ε κάθε μέρα δεν μπορώ να δω το ίδιο συγγνώμη. Γιατί να τον κάνω πρωταγωνιστή στη σκέψη αυτόν τον τύπο και να μην κάνω ανθρώπους και κάτι που θα εξελίξει την κοινωνία και τον πολιτισμό μου; Τις βαφτιστήρες μου, ανθρώπους που αγαπώ, τον σκύλο μου. Πρέπει να βλέπω αυτήν την αηδία; Τον άνθρωπο αυτόν;» είπε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Για το Mestro στο Netflix δήλωσε: «Χάρηκα πάρα πολύ που το Maestro θα παιχτεί στο Netflix. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης το αξίζει, έχει δουλέψει όσο λίγοι, και οι δουλειές του είναι μια και μια. Χίλια μπράβο. Είναι από τα πιο χαρούμενα νέα. Επειδή δεν έχω δει τη σειρά γιατί βρίσκομαι στο θέατρο εκείνη την στιγμή, θα το δω στο Netflix. Όποιος δεν χαρεί με την επιτυχία του Χριστόφορου είναι κομπλεξικός. Πρέπει να είσαι κουτός», είπε αρχικά ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Τέλος, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αναφέρθηκε και στη σειρά Έτερος Εγώ, όπου είχε συζητηθεί η συμμετοχή του στο Netflix, δηλώνοντας: «Πάντα το ονειρευόμουν. Όταν το ονειρευτήκαμε και με τον Σωτήρη Τσαφούλια ήταν για να μπορεί η Ελλάδα μας να μπει εκεί και να έχει σημαντικό ρόλο. Δεν τρελάθηκα που το Έτερος Εγώ δεν μπήκε στο Netflix, αλλά εμένα το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα και αυτό ήταν το να γίνει η το Έτερος Εγώ».