«Μπλόκο» σε φορτίο με 74 κιλά κάνναβης στα σύνορα Ελλάδας – Αλβανίας

Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, κατάφεραν να συλλάβουν έναν 34χρονο από τους δυο αλλοδαπούς και να βρουν τους τέσσερις σάκους που είχαν πετάξει σε αγροτική περιοχή της Καστοριάς

Από μη νομοθετημένο σημείο της μεθορίου πέρασαν τις πρώτες πρωινές ώρες στη χώρα δυο Αλβανοί μεταφέροντας ένα μεγάλο φορτίο με πάνω από 74 κιλά κάνναβης.

 

Όταν αντιλήφθηκαν ότι εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς, το πέταξαν και προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά μόνο ο ένας τα κατάφερε.

Η πληροφορία για την επικείμενη εισαγωγή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια είχε φτάσει στα αυτιά των αστυνομικών της Ασφάλειας Παιονίας, που έφυγαν από το Κιλκίς για την Καστοριά.

 

Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, κατάφεραν να συλλάβουν έναν 34χρονο από τους δυο αλλοδαπούς και να βρουν τους τέσσερις σάκους που είχαν πετάξει σε αγροτική περιοχή της Καστοριάς και περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 74 κιλών και 370 γραμμαρίων.

Επίσης, κατασχέθηκαν δυο κινητά και 200 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του 34χρονου Αλβανού. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργηματος και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του συνεργού του.