Οι πριγκιπικές τσάντες της Μαρίας-Ολυμπίας

Η Ολυµπία, η µεγαλύτερη κόρη του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ Μίλερ, ήταν πάντα λάτρις του brand και των παιχνιδιάρικων αξεσουάρ του

Χ ρυσές δουλειές ετοιµάζεται να κάνει η Μ α ρ ί α – Ο λυ µ π ί α , αφού εγκαινίασε τη νέα της σειρά µε τσάντες σε συνεργασία µε τη διάσηµη εταιρεία Olympia LeTan.

 

Μετά τη µητέρα της, Μαρί-Σαντάλ, η οποία έχει εδραιωθεί πια στο παιδικό ρούχο, τώρα και η ίδια κάνει νέο επαγγελµατικό βήµα. ∆εν είναι µόνο η βρετανική βασιλική οικογένεια που δείχνει ταλέντο στη µόδα.

Η γαλλική µάρκα αξεσουάρ Olympia Le-Tan ανακοίνωσε µια νέα συνεργασία µε την πριγκίπισσα Μαρία-Ολυµπία της Ελλάδας σε µια σειρά από clutches εµπνευσµένα από κοκτέιλ, ενώ η µία έχει άρωµα Ελλάδας, καθώς απεικονίζει την κουκουβάγια της θεάς Αθηνάς. Η πριγκίπισσα Ολυµπία της Ελλάδας κάνει το ντεµπούτο της µε µια σειρά από συλλεκτικές τσάντες µε κέντηµα. Η πρώτη της δουλειά για τη συγκεκριµένη εταιρεία αφορά την αγάπη της για τα κοκτέιλ και είναι περιορισµένης κυκλοφορίας, περιλαµβάνοντας ένα από τα τέσσερα ποτά BloodyMary, Dirty Martini, Spicy Margarita και Old Fashioned, όλα στο κλασικό σχήµα βιβλίου, για το οποίο είναι γνωστό η εταιρεία.

Η Ολυµπία, η µεγαλύτερη κόρη του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ Μίλερ, ήταν πάντα λάτρις του brand και των παιχνιδιάρικων αξεσουάρ του. «Πάντα είχα τέτοιο θαυµασµό για την Olympia Le-Tan ως brand και µου άρεσε πάρα πολύ ο χρόνος και η λεπτοµέρεια που αφιερώνεται – πρόκειται για έργα Tέχνης», έχει δηλώσει. «Hξερα ότι θα µου επέτρεπαν να κάνω τις τσάντες µου σούπερ προσωπικές και διασκεδαστικές και ήθελα να δηµιουργήσω µια συλλογή που θα απευθυνόταν σε όλους, ενώ θα περιέχει ακόµα ένα κοµµάτι µου. Πιστεύω ότι αυτή η συλλογή και η επόµενη κάνουν ακριβώς αυτό».

Οι clutches της πρώτης και της δεύτερης σειράς που µόλις λανσάρισε επιτρέπουν στην ή στον κάτοχό τους να τις.. γευτούν.

Σε καθεµία υπάρχει η συνταγή του αντίστοιχου κοκτέιλ. Ενώ για πρώτη φορά περιλαµβάνεται µέσα τους ένας κωδικός QR, µε τον οποίο η/ο κάτοχος µπορεί να αποκτήσει την ψηφιακή µορφή της αγοράς της/του υπό τη µορφή NFT. Αυτή η σειρά µε τίτλο OLT X OLYMPIA OF GREECE cocktail collection υπάρχει στο σάιτ της εταιρείας Olympia Le-Tan. Βρίσκεται, επίσης, σε υψηλού επιπέδου διαδικτυακά καταστήµατα.

Είναι κατασκευασµένες από ορειχάλκινο σκελετό, µε σκληρό εξώφυλλο, κατασκευασµένο από βαµβάκι και µαλλί, δουλεµένα στο χέρι µε µεταξωτό νήµα, και κοστίζουν από 1.200 έως 1.700 δολάρια.

 

*Της Σπυριδούλας Τριάντου / Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ το Σάββατο 11/3