Κιμ Καρντάσιαν: Απειλές για τη ζωή της ίδιας και των παιδιών της από άγνωστο άνδρα

Ο Ντέιβιντ Ρέσεντιζ έμαθε τις διευθύνσεις του σπιτιού και της επιχείρησής της και άρχισε να στέλνει μια σειρά από απειλητικές επιστολές

Σε κίνδυνο βρίσκεται η ζωή της Κιμ Καρντάσιαν και των παιδιών της, όπως ισχυρίζεται η δικηγόρος της.

Σύμφωνα με τη διάσημη τηλεπερσόνα, τον τελευταίο καιρό έλαβε δεκάδες επιστολές που απειλούν τη ζωή τους ενώ στη μια από αυτές, ο αποστολέας απείλησε να ανατινάξει το γραφείο της με βόμβα. Η δικηγόρος της, Σον Χόλεϊ, κίνησε τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες, εναντίον ενός άνδρα ονόματι Ντέιβιντ Ρέσεντιζ .

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, πρόκειται για έναν άνδρα, που φέρεται να έμαθε με κάποιον τρόπο τις διευθύνσεις του σπιτιού και της επιχείρησής της και άρχισε να στέλνει μια σειρά από γράμματα (περισσότερες από 80), απειλώντας τόσο εκείνη και τα τέσσερα παιδιά της με διάφορους τρόπους.

Στα έγγραφα, που έλαβε το TMZ, η Καρντάσιαν λέει ότι ο Ρέσεντιζ ανέφερε πολλά ψέματα, σχετικά με τις στενές επαφές της. Συγκεκριμένα λέει, ότι έκανε «ενοχλητικές σεξουαλικές αναφορές για μένα στα γράμματά του».

Το πιο χαρακτηριστικό είναι, ότι η Κιμ Καρντάσιαν έλαβε γραπτώς απειλή για βόμβα, στις 25 Απριλίου, σε μια επιστολή που εστάλη σε ένα από τα γραφεία της επιχείρησής της.

Έτσι, η επιχειρηματίας έκανε ασφαλιστικά μέτρα κατά του άγνωστου άνδρα, για να μην πλησιάσει ούτε εκείνη ούτε και την οικογένειά της.