«Σ’ ευχαριστώ Λουκιανέ» στο Θέατρο Λυκαβηττού

Ένα μουσικό αφιέρωμα στον αξέχαστο Κηλαηδόνη

Με ένα μεγάλο «Σ’ ευχαριστώ Λουκιανέ», αγαπημένοι ερμηνευτές και ηθοποιοί θα τιμήσουν τη μνήμη του Λουκιανού Κηλαηδόνη σε μια συναυλία-αφιέρωμα στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Στο μουσικό αφιέρωμα, που θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την επαναλειτουργία του ιστορικού θεάτρου, θα ακούσουμε τραγούδια της δισκογραφίας του Λουκιανού που άφησαν εποχή, ενώ θα απολαύσουμε και σπάνια βίντεο-ντοκουμέντα από τις θρυλικές συναυλίες του στον Λυκαβηττό, υλικό που προέρχεται από το πλούσιο προσωπικό του αρχείο.

Στη συναυλία-αφιέρωμα στις 25 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστούν γνωστοί τραγουδιστές και τραγουδοποιοί οι οποίοι συμμετέχουν στον διπλό δίσκο-αφιέρωμα με τίτλο «Σ’ευχαριστώ Λουκιανέ» που κυκλοφορεί, όπως οι Θέμης Ανδρεάδης, Μανώλης Φάμελλος, Δώρος Δημοσθένους, Πάνος Μουζουράκης, Σπύρος Γραμμένος, Μαρία Κηλαηδόνη, Πέννυ Μπαλτατζή και Χρήστος Παπαδόπουλος μεταξύ άλλων.

Ακόμη, τη μουσική βραδιά θα πλαισιώσουν δημοφιλείς ηθοποιοί, όπως οι Γιάννης Μπέζος, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Νάντια Κοντογεώργη και Γιασεμί Κηλαηδόνη, που θα ερμηνεύσουν τραγούδια που έγραψε ο Λουκιανός Κηλαηδόνης για παραστάσεις στο θέατρο.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Απογευματινή την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου