Ωδείο Φίλιππος Νάκας: Open day με δοκιμαστικά μαθήματα σε όλα τα μουσικά όργανα για μικρούς και μεγάλους

Την Κυριακή 14 Μαΐου από τις 11 το πρωί το ωδείο Φίλιππος Νάκας θα είναι ανοιχτό για το κοινό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Την Κυριακή 14 Μαΐου από τις 11 το πρωί το Ωδείο Φίλιππος Νάκας ανοίγει στο κοινό την πόρτα στη μουσική.

H ανοιχτή μέρα μουσικής στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη είναι μια μοναδική ευκαιρία ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και επιμόρφωσης, ελεύθερη για όλους, όποια κι αν είναι η ηλικία τους. Παιδιά, εφήβους ή ενήλικες.

Περιλαμβάνει πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες και προσφέρει τη δυνατότητα συμμετοχής σε δοκιμαστικά μαθήματα για όλα τα μουσικά όργανα.

Ακόμα και τα πολύ μικρά παιδιά (από 10 μηνών και πάνω) έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη χαρά της μουσικής, συμμετέχοντας σε δοκιμαστικά μαθήματα με εξαιρετικά προγράμματα που συνδυάζουν τη μάθηση με τη διασκέδαση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν περισσότερες από 30 συναυλίες και εργαστήρια για όλα τα μουσικά είδη και να κερδίσουν: δωρεάν εγγραφή και υποτροφίες φοίτησης στο Ωδείο.

Κρατήστε θέση – δηλώστε συμμετοχή:

ΑΘΗΝΑ: Ιπποκράτους 41, τηλ.: 210 3634000,

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ν. Πλαστήρα 45, Χαριλάου, τηλ: 2310 320560

https://www.nakas.edu.gr/el/ekdiloseis/parousiaseis/open-day-to-odeio-filippos-nakas-sas-anoigei-tin-porta-sti-mousiki-/

Για το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Αθήνας ενημερωθείτε στο https://www.nakas.edu.gr/el/nea/anakoinoseis/programma-open-day-athinas-kyriaki-14-maiou/