Ο Κωστής Μαραβέγιας ετοιμάζει μεγάλο, μουσικό πάρτι στον Κήπο του Μεγάρου

Ο γνωστός ερμηνευτής ανοίγει και φέτος το καλοκαίρι με τον τρόπο που μόνον εκείνος ξέρει

Ο Κωστής Μαραβέγιας ετοιμάζει ένα μεγάλο μουσικό πάρτι στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, ξάπλα στο γρασίδι την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023.

 

Το πρώτο πολυαναμενόμενο πάρτι του θα γίνει σε έναν από τους αγαπημένους του χώρους, εκεί που για τρεις συνεχόμενες χρονιές έκανε απανωτές sold out εμφανίσεις που έχουν γίνει σημείο αναφοράς για τις επιτυχημένες από κάθε άποψη καλοκαιρινές συναυλίες.

Ορμώμενος από το στούντιο με το τραγούδι «ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ» αλλά και το νέο του album που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα, με όλα τα αγαπημένα από τη δισκογραφία του αλλά και δικά του αγαπημένα που διασκευάζει και τραγουδά, επιστρέφει στον Κήπο στο Μέγαρο Μουσικής να γίνουμε όλοι μέρος μιας συναυλίας-γιορτής γεμάτης με μια διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, την αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας.

Μαζί του παίζουν, οι εξαιρετικοί και σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο, πλήκτρα), Demian Gomez (κρουστά, τύμπανα).

Υπεύθυνοι ήχου: Σωτήρης Παπάκος, Ανδρέας Κουταλάς

Φωτισμοί: Φίλιππος Τρέπας

Συμπαραγωγή: MINOS EMI/UNIVERSAL – ΟΜΜΑ

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ:15€