«ΝτοΝτό», μια πρωτότυπη βρεφική παράσταση από τη ομάδα ΒίΔα, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Η παράσταση απευθύνεται σε πολύ μικρούς θεατές, από 12 μηνών έως 3 ετών και είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις πολλαπλές και σημαντικές φάσεις ανάπτυξης αυτής της ηλικιακής κατηγορίας

Η ομάδα ΒίΔα δημιούργησε με χιούμορ και φαντασία μια βιωματική παράσταση για βρέφη και γονείς, για την σημαντική εκείνη φάση του παιδιού λίγο πριν κοιμηθεί.

Μια παράσταση μεδιαδραστικά στοιχεία και την χρήση πολυαισθητικών ερεθισμάτων.

Σε ένα απαλό, προστατευμένο περιβάλλον, σαν στο δωμάτιό μας, συνοδοί και βρέφη μοιράζονται  μια ιστορία που διεγείρει τα συναισθήματα, γεμάτη όμορφες εκπλήξεις.

Ο ηθοποιός και μουσικός Θανάσης Βοϊδήλος θα ταξιδέψει τους μικρούς θεατές και τους γονείς τους με ήχους, χρώματα, μουσική και κίνηση σε κόσμους μαγικούς.

 

Πληροφορίες παράστασης

Παραστάσεις κάθε Κυριακή στις 11.00  από 16/10 με τιμή εισιτηρίου 9€

Η διάρκεια της παράστασης είναι 40 λεπτά.

Συντελεστές

Σύλληψη /Κείμενο /Σκηνοθεσία: Ομάδα ΒίΔα, Κίνηση: Πέπη Ζαχαροπούλου

Πρωτότυπη μουσική: Μάκης Παπαγαβριήλ, Σκηνικά- Κοστούμια: Χριστίνα Κωστέα

Ζωγραφική/ Έντυπο υλικό: Σμαράγδα Καφετζή

Σχεδιασμός φωτισμού: Βασίλης ΚλωτσοτύραςΠαίζει: Θανάσης Βοϊδήλος

*Ιδρυτικά μέλη της θεατρικής ομάδας ΒίΔαείναι η ΒίκυΚαλπάκα – ηθοποιός και θεατροπαιδαγωγός και η Δάφνη Καφετζή – μουσικός, ηθοποιός και ψυχολόγος, με πλούσια εμπειρία σε παραστάσεις θεάτρου για παιδιά και ενήλικες καθώς και πολύχρονη εμπειρία στο θέατρο στην εκπαίδευση.

Προπώληση εισιτηρίων: ταμεία του Θεάτρου, Ηρώων Πολυτεχνείου 32 &Βασ.Γεωργίου, τηλέφωνο: 210 41 43 310 και στο www.viva.gr