Ηρώδειο: Από Βίσση και Ρέμο στον Γούντι Άλεν

Συνωστισμός από σταρ το φθινόπωρο

Μια… ελευθέρας για το Ηρώδειο. Με τόσους κολοσσούς τον Ιούλιο και το φθινόπωρο, επιβάλλεται να προμηθευτούμε ένα πάσο για το αρχαίο θέατρο, αφού φαίνεται πως όλο εκεί θα βρισκόμαστε. Και θα συνωστιζόμαστε με άλλους φιλόμουσους, ενώ τα (flat) mules θα παίρνουν φωτιά.

Μέχρι stand up comedy θα ευχαριστηθούμε στο ρωμαϊκό ωδείο και δη από τον μετρ του είδους Μπιλ Μπερ, ηθοποιό, σκηνοθέτη, podcaster, υποψήφιο για Έμι και Γκράμι, που έγινε γνωστός στην Ελλάδα από το Netflix (Bill Burr Presents: Friends Who Kill) και θα εμφανιστεί στις 11 Σεπτεμβρίου.

Όπως ήδη έγραψε η «Α», ο Γούντι Άλεν έρχεται με το κλαρινέτο του και την ορχήστρα New Orleans Jazz Band. Χθες μάλιστα δήλωσε «ενθουσιασμένος» για αυτό. «Θαυμάζω το ρωμαϊκό ωδείο. Νιώθω ενότητα με τον χώρο», επανέλαβε μια δεκαετία μετά τη συνέντευξή του στο «Esquire».

Από τον Άλεν στον Αντώνη Ρέμο τώρα, που φαίνεται ότι «κλείδωσε» για τις 13 Σεπτεμβρίου. Προκειμένου να πείσει το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, που πονοκεφάλιασε έως ότου καταλήξει στα φθινοπωρινά lives, εξασφάλισε την γκεστ συμμετοχή του διάσημου συνθέτη-τραγουδιστή Μάικλ Μπόλτον.

Η Άννα Βίσση, πάλι, και για να γιορτάσει τα 50 της χρόνια στο πεντάγραμμο, ζήτησε τον χώρο και για συναυλία για τους σκοπούς της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεων Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ).

Ύστερα από μαραθώνια συζήτηση των επικεφαλής του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, το αρχαίο θέατρο ανοίγει και τον Σεπτέμβριο έως το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου, με 40 lives, που περιλαμβάνουν και τους τεράστιους Φίλιπ Γκλας και Ρόμπερτ Πλαντ (των Led Zeppelin), όπως επίσης έχουμε γράψει.

Αναμένονται ακριβείς ημερομηνίες.

 

*Έλλη Σολδάτου/Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Απογευματινή την Παρσκευή 26 Μαΐου