Γιορτή της Μητέρας: Εργαστήρια για παιδιά Δημοτικού με ελεύθερη είσοδο στο Μέγαρο Μουσικής

Την Κυριακή το μεσημέρι

Δημιουργικά εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας στο M SHOP του Μεγάρου Μουικής Αθηνών την Κυριακή 7 Μαϊου.

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε παιδιά Δημοτικού και έχουν ελεύθερη είσοδο.

Τα εργαστήρια

Κυριακή 7 Μαΐου
13:30 Ξεχωριστά λουλούδια

Στον φιλόξενο χώρο του M Shop η Έφη Φουρίκη στήνει ένα εργαστήριο εξερεύνησης-αποτύπωσης του κόσμου των λουλουδιών. Τα παιδιά πλάθουν πολύχρωμα μπουκέτα με πλαστελίνη, ή τα ζωγραφίζουν με ακρυλικά χρώματα και κολάζ, συνδυάζοντάς τα με φρέσκα λουλούδια. Τα πιο πρωτότυπα και ξεχωριστά μπουκέτα για τη Μητέρα!

Για παιδιά Δημοτικού
Διάρκεια μιάμιση ώρα περίπου

Η Έφη Φουρίκη είναι εικαστικός και παιδαγωγός

 

15:00 Ευχές με Origami

Την ίδια μέρα, η Μυρτώ Δημητρίου, ειδική στο οριγκάμι, δείχνει στους μικρούς μας φίλους την τέχνη της ιαπωνικής χαρτοδιπλωτικής χωρίς ψαλίδι. Τα παιδιά φτιάχνουν μικρά χάρτινα αριστουργήματα: καρδιές, λουλούδια, πεταλούδες, με υπέροχα χρώματα και σχέδια, που φεύγοντας θα πάρουν μαζί τους. Ένα τέλειο δώρο για τη Μητέρα που γιορτάζει!

Για παιδιά Δημοτικού
Διάρκεια μιάμιση ώρα περίπου

Η Μυρτώ Δημητρίου, Origami Artist, έχει δημιουργήσει ειδικά για το Μ Shop τη σειρά «Ξεδιπλώνοντας μελωδίες από χαρτί».

Βρείτε στο M SHOP δώρα με φαντασία για τις πολύτιμες μαμάδες

Πολλές και ξεχωριστές ιδέες για να εκφράσετε την αγάπη σας. Από ένα T-shirt ή μια κούπα για τον πρωινό της καφέ, μέχρι μια πρωτότυπη τσάντα, ένα ιδιαίτερο κόσμημα ή ένα συλλεκτικό σημειωματάριο. Το M Café και το M SHOP θα είναι ανοικτά για να υποδεχτούν και τις μικρούς και μεγάλους από τις 10:00 μέχρι τις 21:00.

Πληροφορίες
Ελεύθερη είσοδος αποκλειστικά με τηλεφωνική κράτηση στα Τ: 210 7282363 και 210 7282348