Εθνική Λυρική Σκηνή: Το νέο καθεστώς για την είσοδο των θεατών

Πώς θα λειτουργήσουν οι κλειστές αίθουσες

Σε συνέχεια του υπ. αριθμ. ΦΕΚ 4206/12-09-2021, τεύχος β΄, στο οποίο ορίζονται έκτακτα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας από την COVID-19, η Εθνική Λυρική Σκηνή ανακοινώνει ότι οι κλειστές της αίθουσες στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος και Εναλλακτική Σκηνή) θα λειτουργήσουν ως αμιγείς χώροι μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες, στο 85% της πληρότητάς τους.

 

Για την είσοδό τους στις παραστάσεις, οι θεατές οφείλουν να επιδεικνύουν έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΣ, η πληρότητα ορίζεται στο 85% για τις πιο κάτω παραγωγές, για τις οποίες η προπώληση έχει ανοίξει:

– «7 θάνατοι της Μαρίας Κάλλας» της Μαρίνας Αμπράμοβιτς, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος

– «Καποδίστριας: Μονόδραμα μιας μυστικής ζωής» της Καλλιόπης Τσουπάκη, στην Εναλλακτική Σκηνή

– «Ο Κολοκοτρώνης ατενίζει το μέλλον. Γυναίκες προετοιμάζονται για την επανάσταση. Κι εγώ, κάτι θα σκέφτομαι» των Μιχαήλ Μαρμαρινού – Ακύλλα Καραζήση, στην Εναλλακτική Σκηνή.

 

Καθώς τα εισιτήρια για την παραγωγή «7 θάνατοι της Μαρίας Κάλλας» της Μαρίνας Αμπράμοβιτς έχουν εξαντληθεί, η ΕΛΣ ανακοινώνει ότι η προπώληση για τις επιπλέον θέσεις που θα διατεθούν (έως και το 85% της πληρότητας) θα ανοίξει την Τρίτη, 14/9 στις 12.00.

Η προπώληση πραγματοποιείται στα Ταμεία της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ (2130885700, καθημερινά 09.00-21.00), στην ticketservices.gr και στα καταστήματα PUBLIC.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ