Τέρης Χρυσός: Αποκαλύπτει την τελευταία επικοινωνία του με τον Δάκη λίγο πριν πεθάνει

Αυτές ήταν οι τελευταίες κουβέντες του τραγουδιστή

Σχεδόν εννέα μήνες έχουν περάσει από τον θάνατο του Δάκη και οι συνάδελφοι του δεν τον ξεχνούν. Πολύ συχνά μιλούν για τις κοινές τους στιγμές και τον θυμούνται με αγάπη και σεβασμό.

Ο Τέρης Χρυσός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν», αναφέρθηκε στην μακρόχρονη φιλία τους αλλά και στην τελευταία τους επικοινωνία, λίγες μέρες πριν ο τραγουδιστής φύγει από τη ζωή.

Πέντε μέρες πριν πεθάνει

«Πέθανε ο Δάκης, αυτός ο σπουδαίος τραγουδιστής και υπέροχος άνθρωπος. Ήταν φίλος μου 50 χρόνια κάθε μέρα τηλεφωνιόμασταν», είπε αρχικά ο Τέρης Χρυσός.

Και πρόσθεσε για την μάχη του με τον καρκίνο: «Στην αρχή δεν φοβόταν, έκανε χημειοθεραπείες και μου έλεγε “Τέρη μου το αντιμετωπίζω, οι γιατροί μου είπαν ότι θα ζήσω έξι μήνες, αλλά έχουν περάσει τρία χρόνια και είμαι καλά και κάνω συναυλίες“. Ξαφνικά όμως ήρθε ένα μπαμ και έγινε αυτό που έγινε».

Η τελευταία φορά που επικοινώνησαν στο τηλέφωνο

«”Τέρη μου, δεν είμαι καλά, πεθαίνω. Δεν μπορώ να μιλήσω παραπάνω“. Αυτές ήταν οι τελευταίες κουβέντες του πέντε μέρες πριν πεθάνει. Κάθε μέρα τον σκέφτομαι», εξομολογήθηκε ο Τέρης Χρυσός.

Προσπάθησαν να τον μυήσουν στα ναρκωτικά

«Όταν ήμουν στην Αμερική είχε έρθει κάποιος και με ρώτησε “πώς τη βγάζω έτσι”. Έκανα τον βλάκα και τον ρώτησα τι εννοεί. Τότε αναρωτήθηκε εκείνος αν πίνω ειδικά ποτάκια για να μπορώ να τραγουδάω. Απάντησα ότι δεν καταλαβαίνω και έφυγα. Ήταν μια απόπειρα για μένα να μυηθώ στα ναρκωτικά. Δεν έχω πιει ποτέ ούτε ποτό στη ζωή μου, παρά μόνο καμιά μπίρα Ούτε έχω καπνίσει τσιγάρα», κατέληξε ο Τέρης Χρυσός..