Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Κατέρρευσε τοίχος στην Ξάνθη – Άνοιξαν τρύπες στους δρόμους

Η ισχυρή βροχόπτωση που διήρκησε αρκετή ώρα προκάλεσε περιορισμένα προβλήματα, όπως την εμφάνιση τρυπών σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» προκάλεσε προβλήματα και στην Ξάνθη.

Η ισχυρή βροχόπτωση που διήρκησε αρκετή ώρα προκάλεσε περιορισμένα προβλήματα, όπως την εμφάνιση τρυπών σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου, κυρίως σε περιοχές όπου είχαν γίνει πρόσφατα παρεμβάσεις και δεν είχε τοποθετηθεί άσφαλτος (όπως στη Τσιμισκή αλλά και στη δυτική είσοδο της Πλατείας Εμπορίου).

Επίσης, σύμφωνα με το xanthinea.gr, τμήμα ενός εξωτερικού τοίχου σε παλιό κτίριο επί της οδού Στογιαννίδου, κατέρρευσε λόγω της βροχόπτωσης, με αποτέλεσμα αρχικά να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Τοποθετήθηκαν προστατευτικά κιγκλιδώματα ενώ ο δρόμος δόθηκε εκ νέου σε χρήση το Σάββατο, ωστόσο εφιστάται η προσοχή των διερχόμενων οδηγών από το σημείο.

Μικρής έκτασης πλημμυρικά φαινόμενα παρατηρήθηκαν σε αγρόκτημα στη Γενισέα, χωρίς ωστόσο να προκαλούν ανησυχία ενώ αξίζει να σημειωθεί πως παρά τη σφοδρότητα της βροχόπτωσης δεν παρατηρήθηκαν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Ξάνθη.