Ηλιόπουλος: Ο Πλεύρης συμπεριφέρεται σαν τελειωμένο ακροδεξιό τρολ – Ζητάμε και περιμένουμε την παραίτησή του

Σφοδρή κριτική στις δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη για τον Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο». Μάλιστα, ζήτησε την άμεση παραίτηση του υπουργού Υγείας

Σφοδρή κριτική στις δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη για τον Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο». Μάλιστα, ζήτησε την άμεση παραίτηση του υπουργού Υγείας.

Ο Ν. Ηλιόπουλος δήλωσε συγκεκριμένα: «Πριν από λίγο ο κ. Πλεύρης ισχυρίστηκε σε πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Αλέξης Τσίπρας, δεν έπρεπε να βρεθεί στην δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας γιατί έσπασε την καραντίνα. Ο κ. Πλεύρης είναι ο υπουργός Υγείας που έχει καταφέρει η Ελλάδα να είναι πρώτη σε θανάτους ανά εκατομμύριο κατοίκων, έχει καταφέρει να καταγράφει η χώρα μας 28% υπερβάλλουσα θνησιμότητα την ώρα που ο ευρωπαϊκός μέσος όρος είναι στο 10%. Μόνο και μόνο για αυτά θα έπρεπε να ντρέπεται, να μην τον βλέπει το φως του ήλιου. Αντίθετα όμως ο κ. Πλεύρης επιλέγει να συμπεριφέρεται σαν ένα τελειωμένο ακροδεξιό τρολ και να βγαίνει να λέει ψέματα».

«Δεν έσπασε την καραντίνα»

Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έσπασε καμία καραντίνα. Έχει αρνητικό μοριακό τεστ από το Σάββατο. Είναι τουλάχιστον χυδαίο και προκλητικό η κυβέρνηση που έστελνε χιλιάδες εργαζόμενους από την Πέμπτη μέρα νόσησης στα μέσα μεταφοράς, στους χώρους εργασίας, η κυβέρνηση που έφερε τη χώρα σε αυτή την κατάσταση, να πετάει λάσπη με αυτόν τον τρόπο. Περιμένουμε τη συγνώμη και την παραίτηση του κ. Πλεύρη».