Η δικαιολογία του Dani Alves στη σύζυγό του Joana Sanz για τη νύχτα του βιασμού που κατηγορείται

Στην εκπομπή "El programa de Ana Rosa" στο Telecinco υποστήριξαν ότι ο Dani Alves τηλεφώνησε δύο φορές στη σύζυγό του, Joana Sanz, για να ζητήσει συγγνώμη και να εξηγήσει τι συνέβη στο νυχτερινό κέντρο Sutton

Την Τρίτη, τα δικαστήρια της Βαρκελώνης συμφώνησαν να παραμείνει προφυλακισμένος χωρίς εγγύηση ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος κατηγορείται ότι φέρεται να βίασε μια νεαρή γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου, λόγω του “υψηλού κινδύνου φυγής” και των “σοβαρών” και “ποικίλων” ενδείξεων εγκληματικότητας.

Ο Άλβες, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή εδώ και ένα μήνα, δεν πήρε πολύ καλά την απόφαση των ισπανικών δικαστηρίων και, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, αποφάσισε να μείνει στο κελί του όλο το πρωί, σιωπηλός και σκεπτόμενος. Εν τω μεταξύ, συνεχίζουν να εμφανίζονται πληροφορίες και περισσότερες λεπτομέρειες για τα όσα φέρονται να συνέβησαν εκείνο το βράδυ.

Στην εκπομπή “El programa de Ana Rosa” στο Telecinco υποστήριξαν ότι ο Dani Alves τηλεφώνησε δύο φορές στη σύζυγό του, Joana Sanz, για να ζητήσει συγγνώμη και να εξηγήσει τι συνέβη στο νυχτερινό κέντρο Sutton.

Η τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε επίσης ότι ο ποδοσφαιριστής “διαβεβαίωσε την Joana ότι δεν θυμάται τίποτα από εκείνη τη νύχτα επειδή ήταν μεθυσμένος” για να αποφύγει να δώσει περισσότερες εξηγήσεις για το τι είχε συμβεί.

Ο Ντάνι Άλβες αλλάζει ξανά την ιστορία του

Ο Ντάνι Άλβες παρουσίασε μια ακόμη εκδοχή για το τι συνέβη το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου στο νυχτερινό κέντρο Sutton στη Βαρκελώνη. Στην τελευταία του κατάθεση, ο Βραζιλιάνος επέμεινε ότι εκείνος ήταν το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες της ισπανικής εφημερίδας Ara.

Στην τελευταία εκδοχή που έδωσε αυτή τη Δευτέρα, ο Άλβες παρουσίασε τον εαυτό του ως θύμα της νεαρής γυναίκας στην τουαλέτα της VIP ζώνης του Sutton. Σύμφωνα με την κατάθεση του πρώην παίκτη της Πούμας, η καταγγέλλουσα πήγε κατευθείαν στον Ντάνι όταν βρισκόταν στον νιπτήρα της τουαλέτας του νυχτερινού κέντρου και εκείνη του έκανε στοματικό σεξ. Δεν συναίνεσε, αλλά ούτε και αρνήθηκε.

“Πήγε κατευθείαν σε μένα, δεν άγγιξα το κορίτσι”, είπε ο Άλβες, σύμφωνα με την Ara.

“Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να προστατεύσω αυτή τη νεαρή κοπέλα”.

Ο Alves έχει αλλάξει επανειλημμένα την κατάθεσή του και την πρώτη φορά είπε ότι δεν γνώριζε το φερόμενο ως θύμα. Έκτοτε αλλάζει ξανά και ξανά την ιστορία του και τώρα λέει ότι εκείνη ήταν αυτή που του επιτέθηκε σεξουαλικά.

 

Πηγή: Marca