Αυγενάκης: Έπρεπε με κάθε τρόπο να επαναφέρουμε το Ράλι Ακρόπολις εκεί που του αξίζει

«Την Πέμπτη το απόγευμα η διοργάνωση έπαιζε επί δύο ώρες σε 180 διεθνή Μέσα Ενημέρωσης», επισήμανε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού

«Ακόμα και αν ξέραμε από την αρχή τον όγκο της δουλειάς, τις απαιτήσεις και τους κινδύνους πάλι θα το ρισκάραμε διότι έπρεπε με κάθε τρόπο να επαναφέρουμε το Ράλι Ακρόπολις εκεί που του αξίζει», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Mea Culpa» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

«Στην κορυφή αφενός, αφετέρου να δώσουμε εικόνα της Αθήνας, της Ελλάδος δυνατή και καθαρή προς κάθε γωνιά της Ελλάδος και εδώ δικαιώσαμε και την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού τον οποίο ευχαριστούμε διότι συμμερίστηκε, στήριξε, μας αγκάλιασε για ένα εγχείρημα το οποίο είχε πολλά –πολλά δύσκολα σημεία, ανυπέρβλητα για πολλούς αλλά τελικά τα καταφέραμε», δήλωσε επιπρόσθετα ο κ. Αυγενάκης.

Αναφορικά με την επιτυχημένη διοργάνωση του Ράλι Ακρόπολις, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού τόνισε: «Είμαι ακόμα στο ‘’μεθύσι’’ της νίκης, της ικανοποίησης, της επιτυχίας, της μεγάλης δυνατής καθαρής εικόνας που εξέπεμψε η χώρα μας προς όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης μέσω του Ράλι Ακρόπολις. Δείχνοντας καταρχήν την Πέμπτη το απόγευμα επί δύο ώρες σε 180 διεθνή Μέσα Ενημέρωσης την Ακρόπολη, στήλες του Ολυμπίου Διός, Βουλή, Σύνταγμα εικόνες δυνατές, μια πλατεία γεμάτη χαμογελαστούς ανθρώπους».

«Έχουμε μια και μοναδική υποχρέωση αυτό που εισπράξαμε να το προστατεύσουμε και να το πολλαπλασιάσουμε προς όφελος της χώρας μας και φυσικά του μηχανοκίνητου αθλητισμού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ακούστε την συνέντευξη: