Τέμπη: Συγκλονίζει ο πατέρας του άτυχου μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας – «Δεν αντέχω άλλο» (Βίντεο)

«Το χρυσάφι του κόσμου δεν ζυγίζεται με την ανθρώπινη ζωή», είπε ο τραγικός πατέρας

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του Σπύρου Βούλγαρη, του 35χρονου μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας, που έχασε τη ζωή του στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Το χρυσάφι του κόσμου δεν ζυγίζεται με την ανθρώπινη ζωή», είπε αρχικά ο τραγικός πατέρας, ερωτηθείς σχετικά με τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την αποζημίωση των οικογενειών των θυμάτων.

«Αν προβλέπεται από τον νόμο ή όλα αυτά, εντάξει καλοδεχούμενα, αλλά από εκεί και πέρα, τι άλλο να πω εγώ; Ό, τι είναι και πρέπει και πρόκειται να δώσει, δεν ξέρω. Μπορεί άλλοι να πουν, τι να τα κάνω εγώ τα λεφτά;», επισήμανε ο κ. Παναγιώτης Βούλγαρης και συνέχισε:

«Τα παιδιά μας δεν πρόκειται να γυρίσουν πίσω»

«Τα παιδιά μας δεν πρόκειται να γυρίσουν πίσω. Αν προβλέπεται από το νόμο κι αν προβλέπεται ότι αυτά πρέπει να δοθούν, εντάξει ας δοθούν.

Από εκεί και πέρα δεν έχω να πω κάτι περισσότερο. Έχει βαρεθεί η ψυχή μου, έχω βαρεθεί, έχω μείνει εγώ και η σύζυγος, έχουμε χάσει τον ύπνο μας. Δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ δηλαδή να αντέξω άλλο. Να τα βρει όλα η Δικαιοσύνη, αυτά που πρέπει», σημείωσε.

Και πρόσθεσε ο κ. Βούλγαρης: «Εγώ αυτό που θέλω, να πω μία αλήθεια; Όλοι επικεντρώσατε, σωστά επικεντρώθηκε η κατάσταση στα θύματα στην επιβατική και συμφωνώ και το δέχομαι. Όμως, εμένα η ψυχή του γιου μου μαζί με την Δ.Μ. που ήταν στην εμπορική δεν ήταν δύο ανθρώπινες ψυχές; Ποιος μίλησε για εμένα και για τον γιο μου; Φταίει ο γιος μου που ήταν στο εμπορικό με τον άλλον;

Λογικά, δεν φταίει, γιατί αυτός κατέβαινε. Ο άλλος μπήκε στην άλλη τη γραμμή. Αναφέρθηκε ποτέ κάτι για τους δύο μηχανοδηγούς; Δύο ψυχές ήταν μόνο».