Ενα διαφορετικό J2US: Η συγκινητική έναρξη και η ανατρεπτική αποχώρηση

Στην κορυφή των trends για ένα ακόμα Σαββατόβραδο

To 3o live του J2US επέστρεψε στον Alpha μετά από μία μικρή παύση. Ο Νίκος Κοκλώνης, επέλεξε να κάνει μία διαφορετική έναρξη και να ξεκινήσει με το τραγούδι Sound of Silence και φόντο δεκάδες αστέρια να πέφτουν από τον ουρανό.

«Το J2US είναι ξανά εδώ όμως τίποτα δεν είναι ίδιο. Κι εμείς είμαστε σε σοκ, όπως κι εσείς από την τραγωδία. Επικρατεί θλίψη και πόνος. Αυτά που λέω είναι λίγα, τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν τους δικούς τους. Σήμερα επιστρέψαμε λίγο διαφορετικά, θα προσπαθήσουμε να είμαστε μια ευχάριστη συντροφιά. Θα μείνουμε μόνο στη διαγωνιστική διαδικασία», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

j2us-2
j2us-3

 

Και τα 16 ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής για να κερδίσουν επιτροπή και τηλεοπτικό κοινό.

Το Twitter πήρε ξανά φωτιά φέρνοντας το J2US πρώτο trend όχι μόνο σε όλη τη διάρκεια του σόου, αλλά για 14 ώρες.

Το J2US σημείωσε κατά μέσο όρο στις ηλικίες 18-54 ποσοστό 12,1 % και στο σύνολο του κοινού 12,6 %. Για μια ακόμα φορά βρέθηκε στην κορυφή στα νεανικά κοινά 15-44, αγγίζοντας το 22,9% στις γυναίκες 25-44 με μέσο όρο 16,6%.

j2us-4

 

Στη σκηνή του J2US επέστρεψε ένα αγαπημένο ζευγάρι. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση τραγούδησαν για πρώτη φορά το νέο τους τραγούδι.

Στο τρίτο live του J2US είχαμε και τη δεύτερη ανατρεπτική αποχώρηση, όπου η Μαρία Αντωνά και η Ειρήνη Μιχαήλ αποχαιρέτησαν το J2US.

j2us-5
j2us-6

Στο τέλος της βραδιάς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ότι σύντομα θα δούμε και secret ζευγάρια.

Ο νέος κύκλος του J2US στηρίζει το έργο του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, ΚΕΑΤ, ενισχύοντας το εκπαιδευτικό του έργο, που μετρά 100 χρόνια για τα παιδιά στη χώρα μας, με την παροχή απαραίτητου υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

Κάθε Σάββατο στις 20.00 ζωντανά στον ALPHA!