Τέμπη – Δικηγόρος τραυματιών στα parapolitika.gr: Κάτι που μετέφερε παράνομα η εμπορική αμαξοστοιχία ισχυροποίησε την έκρηξη

Σε μια συγκλονιστική καταγγελία προχώρησε ο δικηγόρος Γιώργος Μπαρτζώκης που εκπροσωπεί τρεις τραυματίες από το δυστύχημα στα Τέμπη

Τις στιγμές που έζησαν οι πελάτες του κατά την διάρκεια του συγκλονιστικού δυστυχήματος στα Τέμπη, περιέγραψε μιλώντας στα parapolitika.gr, ο δικηγόρος Γιώργος Μπαρτζώκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης όλα ήρθαν άνω-κάτω. Το χτύπημα ήταν τόσο σφοδρό που τα πάντα ξεκίνησαν να εκσφενδονίζονται παντού. «Κάποιοι ήταν στο κουπέ και κάποιοι καθόντουσαν στα καθίσματα αλλά αυτό δεν έκανε καμία διαφορά, καθώς εκτοξεύτηκαν και χτύπησαν με δύναμη. Ο τόπος γέμισε με αίματα από τους τραυματίες» ανέφερε. Και συνέχισε: «Και οι τρεις γλύτωσαν γιατί δεν ήταν στο πρώτο βαγόνι. Κατάφεραν να βγουν έξω, αφού πρώτα έσπασαν το τζάμι, άμα δεν γινόταν αυτό τότε θα καιγόταν και αυτοί».

Στη συνέχεια ο δικηγόρος προχώρησε σε μια σοβαρότατη καταγγελία σχετικά με την πιθανότητα να υπήρχε παράνομο φορτίο στην εμπορική αμαξοστοιχία, το οποίο πιθανώς να ενίσχυσε την έκρηξη που δημιουργήθηκε μετά από την σύγκρουση των δύο τρένων. «Αυτό που πιστεύω, είναι ότι η έκρηξη πρέπει να ισχυροποιήθηκε από κάποιο εύφλεκτο υλικό.

 

Διαβάστε περισσότερα στο parapolitika.gr