Φωτιές σε Ηλεία και Εύβοια: Σε ύφεση τα πύρινα μέτωπα – Παραμένουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις (Φωτο)

Οι φωτιές βρίσκονται υπό μερικό έλεγχο

Σε εξέλιξη εξακολουθούν να βρίσκονται οι φωτιές που ξέσπασαν σε Εύβοια και Ηλεία, ωστόσο είναι σε ύφεση και υπό μερικό έλεγχο.

Υπενθυμίζεται ότι η μία φωτιά στον Πύργο ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση κοντά στο δημοτικό στάδιο και στο σημείο επιχειρούν 43 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 15 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο ελικόπτερα.

Η δεύτερη φωτιά ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση στην παραλιακή περιοχή της Σπιάντζας, όπου εκεί επιχειρούν 19 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και τρία οχήματα, ενώ δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού.

 

Η τρίτη πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτική έκταση στα Σταματελαίικα Ηλείας, για την οποία έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 6 οχήματα και 2 Α/Φ.

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στα Γιάλτρα Ευβοίας

Ακόμα, φωτιά, η οποία τέθηκε υπό μερικό έλεγχο, ξέσπασε αργά το μεσημέρι της Κυριακής σε δασική έκταση στα Γιάλτρα Ευβοίας, με την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής να είναι άμεση και να επιχειρούν 23 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 7 οχήματα και 2 Α/Φ.