Κορωνοϊός: Η συγγραφέας του Χάρι Πότερ, Τζ.Κ. Ρόουλινγκ, ανακοίνωσε πως πιθανόν να έχει νοσήσει

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Η ΙΔΙΑ

Η συγγραφέας του Χάρι Πότερ, Τζ.Κ. Ρόουλινγκ, ανακοίνωσε πως πιθανόν να είχε νοσήσει από τον Covid-19, την ασθένεια που προκαλεί ο κορωνοϊός.

«Τις τελευταίες 2 εβδομάδες, είχα όλα τα συμπτώματα του κορωνοϊού (αν και δεν είχα κάνει το τεστ)», έγραψε η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ στον λογαριασμό της στο Twitter. Η συγγραφέας ανήρτησε, επίσης, ένα βίντεο μιας ειδικού στις αναπνοές, η οποία τη βοήθησε να διαχειριστεί τα χειρότερα συμπτώματά της και τη συνέστησε ο σύζυγός της, που είναι γιατρός στη Βρετανία.

«Πραγματικά, έχω αναρρώσει πλήρως και θα ήθελα να μοιραστώ μια τεχνική που συστήνουν γιατροί, δεν στοιχίζει τίποτα, δεν έχει παρενέργειες, όμως θα μπορούσε να βοηθήσει τους αγαπημένους σας, όπως βοήθησε κι εμένα», συμπλήρωσε.

 

 

Η 54χρονη Ρόουλινγκ είναι το τελευταίο κατά σειρά διάσημο πρόσωπο που ανακοινώνει ότι ανάρρωσε από την ασθένεια που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός. Την Παρασκευή, η τραγουδίστρια Pink ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με την ασθένεια, από την οποία έχει πλέον αναρρώσει.

Από την αρχή της πανδημίας του κορωνοϊού, θετικοί στον Covid-19 έχουν διαγνωσθεί και ο Τομ Χανκς με τη σύζυγό του, αλλά και ο Βρετανός ηθοποιός Ίντρις Έλμπα.